Νίκος Ψαρράς: «Ο πατέρας μου έλεγε, θα βγεις στην τηλεόραση και...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξή του για τα πρώτα του βήματα και την οικογένειά του στο "The 2night show"

«Με τη σύζυγό μου, Έλενα είμαστε...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Νίκος Ψαρράς, παρευρέθηκε ως καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης 31 Οκτωβρίου, στην εκπομπή "The 2night show", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, και παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στον παρουσιαστή, Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το γνωστό καλλιτέχνη τον παρακολουθούμε στη νέα καθημερινή σειρά εποχής του καναλιού, "Η Μάγισσα", και μάλιστα σημειώνει σε κάθε επεισόδιο ιδιαίτερη επιτυχία (δείτε εδώ τι έγραψαν για εκείνον στο Twitter).

Μεταξύ άλλων μίλησε για τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, αλλά και για την προσωπική του ζωή, και για το γιο του.

Οι δηλώσεις του Νίκου Ψαρρά

«Όταν τελείωσα το Λύκειο, κατέβηκα και έδωσε εξετάσεις στο Κρατικό Θέατρο. Δεν πέρασα την πρώτη χρονιά, δεν πέρασα ούτε τη δεύτερη. Μπήκα την τρίτη. Για να δικαιολογήσω την παρουσία μου στη Θεσσαλονίκη, πήγα και γράφτηκα στον Ευκλείδη, από εκεί είναι το 19 και 7, μπήκα σε μία σχολή αγορανομίας. Ο πατέρας μου είχε δέσει κόμπο, ότι θα μπω στην Ιατρική αλλά για καλή μου τύχη και για κακή του τύχη πέρασα στο ΚΘΒΕ», είπε για τα βήματά του μετά το σχολείο.

«Ο πατέρας μου έλεγε, θα βγεις στην τηλεόραση και θα μας κοροϊδεύει το χωριό. Το χωριό ήταν ο κόσμος του. Εκτός από τον κολλητό μου φίλο, τον Πασχάλη, δεν ήξερε κανένας στο χωριό, ότι είμαι στο Κρατικό Θέατρο», υπογράμμισε για τη σχέση του με τον πατέρα του, τον οποίο έχασε πέρσι.

«Μάλιστα, όταν τελείωσα τις εξετάσεις στο 3ο έτος του ΚΒΘΕ, έδωσα τις απολυτήριες στο Βασιλικό Θέατρο, οπότε όλη η παιδική παρέα μου ήρθε και με είδε εκεί. Ένα από τα κομμάτια που είχα ήταν ο Καλιγούλας του Αλμπέρ Καμύ και άρχισε να κυκλοφορεί το όνομα "Καλιγούλας" στον Σοχό. Κάποια στιγμή, μετά από κανένα δίμηνο, με πιάνει ένας από τον Δήμο και μου λέει, ότι έχουμε μάθει κάτι και έχουμε στενοχωρηθεί πάρα πολύ με τον Δήμαρχο, ότι δουλεύεις στο "Καλιγούλα". Αυτό ήταν ένα στριπτιζάδικο στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Στο χωριό λοιπόν νόμιζαν, ότι εργάζομαι εκεί μάλλον σε κάποια βραδιά ανδρικού στριπτίζ. Τους απάντησα εγώ σταματήστε να λέτε ανοησίες, αυτό είναι θεατρικό έργο», εξιστόρησε με αστείο τρόπο για αυτά που έχει βιώσει.

«Ξυπνάω τον γιο μου με το ίδιο τραγούδι που με ξύπναγε ο πατέρας μου. Από τους γονείς μου έχω βιώσει ένα πολύ καλό περιβάλλον, με τον αδερφό μου μεγαλώσαμε με δύο γονείς που αγαπιόντουσαν πάρα πολύ και έζησαν μαζί από μικρά παιδιά. Με τη σύζυγό μου, Έλενα είμαστε μαζί 12 χρόνια, ο γιος μου είναι 9 χρονών. Ο γιος μου, Πάνος, παίζει ποδόσφαιρο και εγώ το σιχαίνομαι, προτιμώ το μπάσκετ. Είναι ο πιο αυστηρός κριτής που έχω. Σε λίγες μέρες θα τον πάρω μαζί μου στο γύρισμα», σημείωσε για την οικογένειά του.

Τέλος, αναφέρθηκε σε ένα φόβο του γιου του, «Όταν έπαιζα με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, στην σειρά "Αγάπη Παράνομη", και το έβλεπε ο γιος μου, έλεγε, ο μπαμπάς να προσέχει να μη μείνει έγκυος η Καρυοφυλλιά. Συνεχίζει να της μιλάει, αλλά δεν του είναι εύκολο να το διαχειριστεί. Στο θέατρο που παίζω, και η σύζυγός μου σκηνοθετεί, είχαμε σκεφτεί να τον πάρουμε μαζί μας, αλλά εκείνη μου είπε όχι, γιατί έχει έντονες σκηνές και θα γραφτούν μέσα του».

Δείτε παρακάτω τα αποσπάσματα: