«Μη μου κάνετε τέτοιες ανόητες ερωτήσεις, δεν μπορώ άλλο» - Ξέσπασε η Βάσω Λασκαράκη μετά την αναφορά δημοσιογράφου στον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η έντονη αντίδραση της ηθοποιού για τον πρώην σύζυγό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μη μου κάνετε τέτοιες ανόητες ερωτήσεις, δεν μπορώ άλλο» - Ξέσπασε η Βάσω Λασκαράκη μετά την αναφορά δημοσιογράφου στον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η κάμερα της εκπομπής του MEGA, Mega Καλημέρα, συνάντησε την Βάσω Λασκαράκη σε βραδινή εκδήλωση και έτσι η ίδια έμεινα να απαντήσει για λίγο στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου του καναλιού που βρέθηκε επίσης εκεί.

Απάντησε για τη νέα της εκπομπή στον σταθμό του ΣΚΑΙ, The Break, η οποία έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια), εξηγώντας πώς αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό και πώς αντιδρά στα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο μόλις ρωτήθηκε για τον πρώην σύζυγό της, ξέσπασε.

Η έντονη αντίδραση της Βάσως Λασκαράκη σε ερώτηση για τον πρώην σύζυγό της

«Είδα τα πρώτα επεισόδια του Break, καλή ήμουν, ξεαγχώθηκα από την πρώτη μέρα, όλα καλά. Δεν θα σου πω ότι θα σηκωθώ και θα κάτσω να ψάξω τα νούμερα, αλήθεια το λέω. Φυσικά και θα τα μάθω τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά δεν είναι το μέλημά μου αυτή τη στιγμή αυτό. Μέλημά μου είναι να μάθω αυτό το καινούργιο πρότζεκτ», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε εάν θα δούμε καλεσμένο τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο μέλλον, αναφώνησε: «Μη μου κάνετε τέτοιες ανόητες ερωτήσεις, δεν μπορώ άλλο».

Δείτε επίσης: "Λύγισε" η Βάσω Λασκαράκη με την έκπληξη του Λευτέρη Σουλτάτου - «Γνωριστήκαμε κατά λάθος όταν ήμασταν ακόμη στους γάμους μας»

Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην ίδια ερώτηση

«Δεν με έχει καλέσει. Αν με καλέσει θα το συζητήσουμε μαζί και θα πάμε. Δεν πρόλαβα να δω την εκπομπή αλλά της εύχομαι καλή επιτυχία και είμαι σίγουρος ότι θα σκίσει γιατί μπορεί να το κάνει και το έχει».