Χέρι χέρι και αγκαλιές σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας - Η βραδινή δημόσια έξοδος του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Τζόρτζιας Σιακαβάρα

Άκρως ρομαντική και τρυφερή

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός δικηγόρος, Κωνσταντίνος Πλεύρης , και το μοντέλο, Τζόρτζια Σιακαβάρα, είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια. Για αυτό και όταν του "τσακώσει" ο φωτογραφικός, ή ο τηλεοπτικός φακός, δε σταματάει να τους απαθανατίζει.

Έτσι, έγινε και σε πρόσφατη δημόσια κοινή έξοδο που είχαν, σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, οι δύο τους ήταν συνέχεια αγκαλιά και κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου. Μάλιστα, αυτό δε θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση, αφού το ζευγάρι έχει επιβεβαιώσει τη σχέση του, ενώ σκέφτονται να συγκατοικήσουν, και ο δικηγόρος έχει γνωρίσει τη σύντροφό του στην οικογένειά του (δείτε εδώ τι είπε για αυτό).

Η βραδινή δημόσια έξοδο του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Τζόρτζιας Σιακαβάρα

Πλεύρης Σιακαβάρα σχέση

Πλεύρης σχέση
Πλεύρης Σικακαβάρα
Σιακαβάρα σχέση
Σιακαβάρα Πλεύρης σχέση

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τη Τζόρτζια Σιακαβάρα

«Έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου η αγάπη προς μία γυναίκα, πιστεύω πως είναι η ωραιότητα της ζωής. Δυστυχώς δεν ανήκω σε αυτούς που ερωτεύονται μαντράχαλους. Η σύντροφός μου σημαίνει τα πάντα για εμένα. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι άντρας και η κυρία Σιακαβάρα είναι μια ωραία γυναίκα. Είναι φυσικό να με προσελκύει και κάτι περισσότερο να με σαγηνεύει και κάτι ακόμα περισσότερο να με συναρπάσει. Αυτή τη γυναίκα την αγαπώ και αυτό τα λέει όλα», είπε αρχικά ο γνωστός δικηγόρος.

Επίσης, σχολίασε, ότι «είναι ωραίο να βλέπεις δύο νέους να περπατούν χέρι-χέρι, ή να βλέπεις έναν ηλικιωμένο με μία νέα να κάνουν το ίδιο, γιατί έχουν και οι ηλικιωμένοι έχουν δικαίωμα στη ζωή. Θα ήταν αφύσικο να μην με απασχολούσε η διαφορά ηλικίας, αλλά το αντιμετωπίσαμε, το ξεπεράσαμε. Δε βρήκαμε αυτή τη στιγμή, σημεία να διαφωνούμε. Εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι με μία γυναίκα, που θα υστερούσε ουσιαστικού περιεχομένου. Δε θα μπορούσα να συνυπάρξω με μία γυναικούλα».

«Γυναικούλα είναι μία που κοιτάει το συμφέρον της, είναι μία γυναίκα που θέλει να κουκουλωθεί, και η οποία δεν έχει οράματα στη ζωή της, και ενδιαφέρεται για την καθημερινότητα. Ο γάμος είναι ένα νομικό γεγονός. Ουσιαστικά, η σχέση μας είναι επισημοποιημένη. Ο γάμος είναι στα υπόψιν, δεν είμαι αρνητικός. Θα συγκατοικήσουμε», αποκρίθηκε στο δημοσιογράφο.

Τέλος, εξομολογήθηκε, πως ο γιος του έχει γνωριστεί με τη σύντροφό του, «ένα μεσημέρι φάγαμε με τον γιο μου και γνωρίστηκαν, ήταν μία καλή γνωριμία. Τι θα πει αν είναι δεκτικός; Το τι κάνω εγώ στην προσωπική ζωή μου είναι υπόθεση που αποφασίσω εγώ και μόνο. Δεν συζητήσαμε τη γνώμη του γιού μου, δεν υπήρχε λόγος. Φυσικά, και με ενδιαφέρει η γνώμη του, είναι ο γιος μου.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: