«Ε,και σε δεί η Μόνικα να πατάς το χαλί κακομοίρη μου» - Χαλασμός στο Twitter με την εισβολή του Νίκου Ευαγγελάτου στο σπίτι της σειράς "Φιλαράκια"

«Μπήκε ο αθεόφοβος στο σπίτι από τα Friends? Δεν μπορώ! »

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Ε,και σε δεί η Μόνικα να πατάς το χαλί κακομοίρη μου» - Χαλασμός στο Twitter με την εισβολή του Νίκου Ευαγγελάτου στο σπίτι της σειράς

Σοκ παγκοσμίως έχει προκαλέσει ο θάνατος του αγαπημένου ηθοποιoύ, Matthew Perry (δείτε εδώ πως είπαν το τελευταίο αντίο οι συμπρωταγωνιστές του), ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ξαφνικά πριν από λίγες ημέρες, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου το απόγευμα -ώρα Αμερικής-.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκος Ευαγγελάτος, στην εκπομπή του "Live News", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, συνηθίζει να "τραβάει" τις εντυπώσεις με τα γραφικά, που χρησιμοποιεί. Έτσι έγινε και πριν λίγες μέρες, που "μπήκε" στην καφετέρια "Central Perk", που συνήθιζαν να κάθονται οι έξι ήρωες της σειράς "Φιλαράκια". Χθες το απόγευμα, Τρίτη 31 Οκτωβρίου, όμως έκανε κάτι ακόμα πιο θεαματικό, το οποίο δεν έμεινε ασχολίαστο από το τηλεοπτικό κοινό στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, "εισέβαλλε στο σπίτι της Μόνικα.

Η "εισβολή" του Νίκου Ευαγγελάτου στο σπίτι της Μόνικα και τα σχόλια στο Twitter

Τα σχόλια των τηλεθεατών ήταν ιδιαίτερα ξεκαρδιστικά:

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής:

Η αποκάλυψη του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου για την συνάντησή του με τον Μάθιου Πέρι

«Ακόμα και για κάποιους σαν εμάς, που τα «Φιλαράκια» δεν είναι της γενιάς μας, πάντα παρακολουθώντας αυτή τη σειρά καταλάβαινα για ποιον λόγο δημιουργεί αυτή τη φαντασίωση της οικειότητας στον τηλεθεατή. Ταυτίζεσαι με όλους τους ρόλους και τον καθένα μαζί, είναι η επιτομή της τηλεόρασης που σε κάνει να θέλεις να είσαι κομμάτι της», είπε αρχικά.

«Είναι πολύ σοκαριστικό το γεγονός. Θα σταθώ σε αυτό που είπε ο Μάθιου Πέρι για την εφηβική του ηλικία: εάν δεν είναι η επιτομή του αλκοολικού, που πίνει ένα μπουκάλι κρασί και λέω ότι κάπως έτσι πρέπει νιώθουν οι κανονικοί άνθρωποι, τότε δεν ξέρω ποια είναι. Έφτασε στα 55 χάπια την ημέρα και έλεγε ότι μόνο έτσι δεν μπορώ να νιώθω άρρωστος».

Δείτε επίσης: Φιλαράκια: Το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του προσωπικού βοηθού του Μάθιου Πέρι στις Αρχές μόλις τον βρήκε νεκρό - Οι 2 λέξεις που ακούγονται

«Ήταν πολύ καλός κωμικός. Τον είχα συναντήσει πριν από 20 και πλέον χρόνια σε μία συνέντευξη με αφορμή το Fools Rush In, που έπαιζε με τη Σάλμα Χάγεκ. Ήταν ένας γλυκύτατος, συμπαθέστατος άνθρωπος» πρόσθεσε.

«Δεν θα μπορούσα να το έχω υποψιαστεί ποτέ, ήταν πολύ ευχάριστος, φαινόταν πολύ υγιής. Βέβαια μέσα σε 5-6 λεπτά δεν μπορείς να καταλάβεις τι μπορεί να συμβαίνει σε έναν άνθρωπο»

«Τα τελευταία χρόνια τον είχαμε χάσει από τη showbiz. Ο τελευταίος, ας τον πούμε, μεγάλος του ρόλος ήταν να γράψει τα απομνημονεύματά του και να μοιραστεί με τον κόσμο αυτό το τεράστιο πρόβλημα που είχε γιατί ήξερε ότι ήταν προτυπο. Ήταν ο πρώτος που "έσπασε" τον κύκλο των κολλητών.»

«Ταλαιπωρημένος με διαλυμένο οργανισμό, είχε σφιχταγκαλιαστεί με τον θάνατο. Είχε πολλά προβλήματα υγείας» κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο: