Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Ο κρυφός του γολγοθάς - Από τι πέθανε ο ηθοποιός της σειράς "Εραστής Δυτικών Προαστίων"

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Facebook / Alexandros Kompogiorgas
Facebook / Alexandros Kompogiorgas

Η είδηση για την απώλεια του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα, του αδερφού της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στη σειρά του MEGA, Εραστής Δυτικών Προαστίων, έχει συγκλονίσει την οικογένειά του, τους φίλους και τους συνεργάτες του, καθώς ήταν πολύ νέος και πολύ αγαπητός.

Πλήθος κόσμου τον αποχαιρετά από το πρωί της Τετάρτης 1/11 μέσα από τα social media με φωτογραφίες και βίντεο από τους ρόλους και τη ζωή του. Ανάμεσά τους και ο Βασίλης Παλαιολόγος, ο κολλητός του στο σίριαλ με το οποίο έγινε ευρέως γνωστός.

«Φεύγουν νέοι άνθρωποι...», σημείωσε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία με τους υπόλοιπους ηθοποιούς από το cast.

Φεύγουν νέοι άνθρωποι …..

Posted by Vassilis Paleologos on Wednesday, November 1, 2023

Από τι πέθανε ο Αλέξανδρος Κομπογιώργας

Δεν γνώριζαν πολλοί για την προσωπική του ζωή και τα βιώματά του, επομένως το κοινό ξαφνιάστηκε πολύ με τον θάνατό του, ωστόσο ο Σπύρος Μπιμπίλας με την αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του στο δικό του προφίλ αποκάλυψε πως ο ηθοποιός ήταν άρρωστος τους τελευταίους μήνες και η ασθένειά του ήταν αυτή που τον οδήγησε στον θάνατο. Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας για 6 ολόκληρους μήνες έδινε σκληρή μάχη ενάντια στον καρκίνο.

«Αντίο σε έναν καλό συνάδελφο που δεν είχα την τύχη να γνωρίσω ούτε να δουλέψω μαζί του.. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Πάλεψε για 6 μήνες με την ασθένεια του καρκίνου, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.. Για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργας μόνο καλά λόγια έχω ακούσει», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Μπιμπίλας θάνατος Κομπογιώργα αποκάλυψη

Μάλιστα, στο Super Κατερίνα, εξήγησε: «Εγώ τον είδα μόνο μια φορά στο Σωματείο, αλλά έχω ακούσει ότι ήταν πάρα πολύ καλός και τον τελευταίο καιρό ασχολούνταν κάνοντας τον σκηνοθέτη και τον σκηνογράφο. Ταλαιπωρήθηκε πολύ τους τελευταίους 6 μήνες με καρκίνο, έδινε μια μάχη τρομερή που δεν μπόρεσε να τα καταφέρει. Δεν τον ήξερα προσωπικά».

Η τελευταία του ανάρτηση στο Facebook

Ο ηθοποιός στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν δημοσίευε περιεχόμενο από την καθημερινότητά του, αλλά από τη δουλειά του, κατά κύριο λόγο. Έτσι και η τελευταία του ανάρτηση αφορά την παράσταση στην οποία συμμετείχε.

Σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης στο Κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης . Ευχαριστώ Antonis Dourakis Θέατρο Ιυττός

Posted by Alexandros Kombogiorgas on Monday, August 7, 2023