«Περίμενα ότι θα το γυρίσει, τα έκανε χειρότερα...» - Το σχόλιο του Ετεοκλή Παύλου για τον Περικλή Κονδυλάτο

Τι είπε η Ελένη Χατζίδου

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Περίμενα ότι θα το γυρίσει, τα έκανε χειρότερα...» - Το σχόλιο του Ετεοκλή Παύλου για τον Περικλή Κονδυλάτο

Τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου σχετικά μετα πρότυπα ομορφιάς και τις γυναίκες με παραπάνω κιλά, σχολιάσε το πρωί τη Τετάρτης 1/11, ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου με τους συνεργάτες τους στην εκπομπή Breakfast@star.

Ο σχεδιαστής, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού: «Οι Ελληνίδες θα έλεγες ότι έχουν την αίσθηση του μέτρου, δεν το βλέπω πια αυτό στο δρόμο όμως. Βλέπω κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω, που δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά, αλλά αυτό με το body shaming και όλα αυτά τα κινήματα... λίγο έχουμε χάσει το μέτρο. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που κάτι δεν του πηγαίνει, να επιδεικνύει τα λίπη...» (δείτε εδώ ολόκληρη τη δήλωση του).

Τα σχόλια από τους παρουσιαστές του Breakfast@star

«Ο Περικλής Κονδυλάτος περίμενα ότι θα το γυρίσει, τα έκανε χειρότερα. Ντρέπομαι που τα άκουσα εγώ αυτά τα πράγματα, γιατί έβαλε κι άλλο θέμα στο τραπέζι», σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Πραγματικά εγώ έχω εκνευριστεί πάρα πολύ μαζί του. Πραγματικά έχω εκνευριστεί με όλα. Αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή λέει άλλα αντ’ άλλων. Από τη μία μιλάς για το βάρος, μπλέκεις την τέχνη και τα αγάλματα και την Τέχνη, καμία απολύτως σχέση, και τους γάμους των ομοφυλοφίλων. Τα ‘χει κάνει λίγο αχταρμά» πρόσθεσε η Μαίρη Αργυριάδου.

«Λέει ότι κάποιος προσπαθεί να επιβάλλει πρότυπα, ποιος προσπαθεί να σου επιβάλλει τι; Κανείς δεν προσπαθεί να επιβάλλει τίποτα, παιδιά. Απλώς άνοιξε επιτέλους το μυαλό μας για να μπορούμε να αποδεχθούμε γεγονότα και καταστάσεις που υπάρχουν στην κοινωνία, ανθρώπους που πραγματικά υποφέρουν και πονάνε» απάντησε η Ελένη Χατζίδου.

«Είναι ντροπή να ακούγεται ότι προσπαθούν να πλασάρουν ότι ο γάμος μεταξύ ανδρών είναι το φυσιολογικό και πως δεν μπορεί να παντρευτεί ένας άνδρας με μία γυναίκα. Ποιος προσπαθεί να μας το πλασάρει αυτό το πράγμα;» είπε η Λιλή Πυράκη.

«Οι δηλώσεις του Περικλή είναι ο λόγος που άνθρωποι έχουν κλειστεί στα σπίτια τους» κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε εδώ το βίντεο: