«Είναι η τελευταία φορά που βλέπετε τον Άρη Καβατζίκη και τη Δέσποινα Καμπούρη...» - Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα

Το αστείο της παρουσιάστριας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι η τελευταία φορά που βλέπετε τον Άρη Καβατζίκη και τη Δέσποινα Καμπούρη...» - Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα

Το πρωί της Τετάρτης 1/11 κατά τη διάρκεια της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μία ανακοίνωση. Ξεκίνησε με δραματικό ύφος, λέγοντας πως ο Άρης Καβατζίκης και η Δέσποινα Καμπούρη δεν θα ξαναεμφανιστούν στο πλατό, με την ίδια να είναι έτοιμη να βάλει τα κλάματα.

Παρόλα αυτά, λίγο αργότερα, εξήγησε πως κάνει πλάκα και με όλο αυτό θέλησε να τους αποχαιρετήσει για τις υπόλοιπες ώρες της εκπομπής από την οποία έλειπαν, καθώς αποφάσισαν να συμμετέχουν στη στάση εργασίας που πραγματοποιείται σήμερα.

Δείτε επίσης: «Να πεθάνεις...» - Το χυδαίο μήνυμα που έλαβε η Δανάη Μπάρκα στο Instagram

Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα για τον Άρη Καβατζίκη και την Δέσποινα Καμπούρη

«Τελειώσαμε; Ήρθε η ανακοίνωση; Λοιπόν, τώρα, αγαπημένο μας τηλεοπτικό κοινό, αγαπημένη παρέα και φίλοι, που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια την αλήθεια μας, θέλω να σας πω ότι είναι η τελευταία φορά που βλέπετε τον Άρη Καβατζίκη και τη Δέσποινα Καμπούρη, γιατί ήρθε η στιγμή να τους αποχαιρετήσουμε, θα τους αποχαιρετήσω κι εγώ. Θέλω να τους ευχαριστήσω κι εγώ για τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Αυτή τη μία ώρα που ήμασταν στον αέρα, δυστυχώς... Έχει στάση εργασίας!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της να γελούν, ενώ η Δέσποινα Καμπούρη επισήμανε: «Αύριο θα είμαστε πάλι εδώ».

«Αν μου έλεγε κάποιος εμένα μετά από 3 χρόνια να σταματήσω την εκπομπή, θα...»

Την αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου σχολίασαν στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Πέμπτης 1/6 (δείτε εδώ τα τελευταία της λόγια στον αέρα του ΣΚΑΙ) και η Δανάη Μπάρκα θέλησε να εκφράσει την άποψή της για την ψυχραιμία που απέπνεε η δημοσιογράφος μετά από 15 χρόνια συνεργασίας (δείτε εδώ ποια είναι η αντικαταστάτριά της).

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως στην θέση της θα είχε πλαντάξει στο κλάμα, διότι ακόμη κι αν πρόκειται να έκανε ένα νέο ξεκίνημα και μέσα της να είχε πολύ χαρά και ενθουσιασμό, θα της ήταν πολύ δύσκολο να αποχωριστεί τους συνεργάτες της και τους ανθρώπους με τους οποίους περνούσε την κάθε μέρα της για τόσες ώρες.

«15 χρόνια είναι πάρα πολλά και μου φάνηκε πάρα πολύ ψύχραιμη η υπέροχη Εύα Αντωνοπούλου. Αν μου έλεγε κάποιος εμένα μετά από 3 χρόνια να σταματήσω την εκπομπή, πιστεύω ότι θα κολυμπούσα ένα 4ήμερο στο δάκρυ μου. Αλλά θα κολυμπήσω, θα φτιάξω πισίνα. Δεν θα το λυπηθώ. Πες ότι είσαι έτοιμη να αποχωριστείς το κανάλι, αλλά τους ανθρώπους; Φαντάσου να μου πουν εμένα δεν θα ξαναδείς τον Νίκο και τον Δημήτρη, θα πλαντάξω», είπε χαρακτηριστικά και σε άλλο σημείο δήλωσε: «Ξέρουμε όλοι πώς το έχω εύκολο το κλάμα».