«Η άποψή μου είναι πολύ συγκεκριμένη...» - Το σχόλιο της Τζένης Μελιτά για τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου

Τα είπε όλα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Η άποψή μου είναι πολύ συγκεκριμένη...» - Το σχόλιο της Τζένης Μελιτά για τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου

Σάλο έχουν προκαλέσει, στην ελληνική showbiz, οι πρόσφατες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά. Με αφορμή το γεγονός αυτό η Τζένη Μελιτά, το πρωί της Τετάρτης 1/11, συνομιλώντας με τον συμπαρουσιαστή της Φώτη Σεργουλόπουλο, στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον, εξέφρασε την άποψή της σχετικά με το θέμα αυτό.

Ο σχεδιαστής, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων στην εκπομπή Πρωινό Σουσού: «Οι Ελληνίδες θα έλεγες ότι έχουν την αίσθηση του μέτρου, δεν το βλέπω πια αυτό στο δρόμο όμως. Βλέπω κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω, που δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά, αλλά αυτό με το body shaming και όλα αυτά τα κινήματα... λίγο έχουμε χάσει το μέτρο. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που κάτι δεν του πηγαίνει, να επιδεικνύει τα λίπη...» (δείτε εδώ ολόκληρη τη δήλωση του).

Το σχόλιο της Τζένης Μελιτά για τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου

«Η άποψή μου είναι πολύ συγκεκριμένη, μπορείς να φοράς ότι θέλεις, δεν με ενοχλεί καθόλου. Το αν θα σκεφτώ εγώ μετά αν μου αρέσει ή όχι είναι ένα άλλο θέμα, αλλά εσύ θα βγει όπως θέλεις» είπε αρχικά

«Υποστηρίζω το δικαίωμά σου να φοράς οποτεδήποτε και οπουδήποτε και ό,τι σωματότυπο και να έχεις, γιατί κάτι τέτοια ακούμε τώρα τελευταία. Φόρα ό,τι θέλεις». είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η απάντηση του Περικλή Κονδυλάτου για τις δηλώσεις για τις "γυναίκες που είναι 100 κιλά"

«Αρχικά να πω ότι έχω πρόβλημα με την ακοή μου και σε αυτά τα μέρη που έχει φασαρία, επειδή δεν ακούω φωνάζω και βγαίνει μία επιθετικότητα, δεν ισχύει αυτό», είπε αρχικά για τον τόνο της φωνής του στην κάμερα στις πρώτες του δηλώσεις.

Και συμπλήρωσε: «Κανένας δεν μπορεί να πει στον άλλο τι θέλει. Είπα τι μου αρέσει εμένα ως Περικλής. Τι είπα και πλήγωσα; Εγώ που έχω υπάρξει υπέρβαρος πολλές φορές στη ζωή μου μπορώ να πω κάτι για κάποιον που έχει παραπάνω κιλά; Εγώ;».

«Πιστεύω ότι μία κοπέλα που μπορεί να είναι πανέμορφη την ντύνουμε κατάλληλα και την βάζουμε στην πασαρέλα. Ποτέ δεν έχουμε βγάλει κοπέλα που είναι ανορεξική. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει, κι εγώ ως Περικλής έχω το δικαίωμα να πω τι δεν μου αρέσει. Καμία γυναίκα δεν μου αρέσει να τα βγάζει έξω. Δεν αρέσει ούτε στους άντρες. Και χθες η Δανάη Μπάρκα είπε "να μην πω τι θα πω" για τα ρούχα που φοράω στις εκδηλώσεις. Κι εγώ μπορώ να πληγωθώ. Τα κιλά δεν αποφεύγονται εύκολα όταν έχεις το πρόβλημα, οι στυλιστικές επιλογές όμως ναι. Ο καθένας το πήρε από την πλευρά του», εξήγησε έπειτα.

«Όταν έρχεται η κάμερα και με ρωτάει να μην πω την άποψή μου;», συμπλήρωσε.

Και στη συνέχεια, αποκάλυψε πως και ο ίδιος πέρασε πολύ δύσκολα ως υπέρβαρο παιδί, όπως αποκάλυψε παραπάνω, δείχνοντας για πρώτη φορά μία φωτογραφία του από παλιά στην οποία είχε "περιττά" κιλά: «Ήμουν ένα παιδί πολύ δυστυχισμένο στα προεφηβικά χρόνια. Έχει να κάνει με το bullying, αλλά αυτό ήρθε μετά», ανέφερε και επισήμανε πως είχε πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσε να χειρουργηθεί εξαιτίας του βάρους του, μέχρι που έφτασε σε σημείο να κινδυνεύει η ζωή του.

«Τις φορές που ήμουν υπέρβαρος έκανα αστεία με τα κιλά μου και μέσα μου έκλαιγα, άργησα πάρα πολύ να συνδεθώ ερωτικά. Σας λέω την εμπειρία μου...», σημείωσε μάλιστα.

Και κατέληξε: «Από εκεί που είχαμε θέμα ως κοινωνία με την συμπερίληψη έχουμε φτάσει στο άλλο σημείο. Θεωρούμε ότι τα άλλα πρότυπα είναι αφύσικα πια. Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν, αν έχω πληγώσει κάποιον ζητώ ειλικρινά συγγνώμη και δεν θα ξαναμιλήσω για κανένα θέμα».