«Και σένα ρε μπάρμπα ξεχάσαν να...» - Το περιστατικό της Δήμητρας Αλεξανδράκη που άφησε "άφωνη" τη Φαίη Σκορδά

Τι απάντησε η παρουσιάστρια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Και σένα ρε μπάρμπα ξεχάσαν να...» - Το περιστατικό της Δήμητρας Αλεξανδράκη που άφησε

Σε ένα περιστατικό, το οποίο άφησε άφωνη τη Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, το πρώι της Τετάρτης 1/11 στην εκπομπή Fay's Time, λίγο πριν ξεκινήσει τη συνέντευξη της. Η επιχειρηματίας περιέγραψε πως ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν ηλικιωμένο, το προηγούμενο βράδυ έξω από το μαγαζί της.

Όπως είπε, ο ηλικιωμένος θεώρησε πως δεν μπορούσε να περάσει με το αυτοκίνητο του από το σημείο που η ίδια είχε παρκάρει, παρά το γεγονός ότι λίγο πιο πριν είχε περάσει ένα φορτηγό. Στη συνέχεια, ο κύριος αυτός μίλησε υποτιμητικά και άσχημα στην επιχειρηματία με αποτέλεσμα, η ίδια, να μην μπορεί να κρατηθεί και στο τέλος να ξεσπάσει.

Δείτε επίσης: Άφωνοι στο πλατό του My style rocks με την εμφάνιση της Αλεξανδράκη - Η δημόσια συγγνώμη στον Κουδουνάρη

Το περιστατικό της Δήμητρας Αλεξανδράκη που άφησε "άφωνη" τη Φαίη Σκορδά

«Πήγα να παρκάρω στο μαγαζί απ' έξω. Εκεί έχει κοντά κολωνάκια και βοήθαμε ο ένας στον άλλον στην γειτονιά να βάλουμε και να βγάλουμε το αμάξι. Όταν παρακάρω και κατεβαίνω σταματάει ένας κύριος, πρέπει να ήταν γύρω στα 80 και ξεκινάει να μου λέει: "“κι εσείς οι γυναίκες ξεχνάτε” και του λέω “και σένα ρε μπάρμπα ξεχάσαν να στο βράσουν το στάρι, γι’ αυτό προχώρα παρακάτω μην αρχίσω να μοιράζω κόλλυβα στη γειτονιά"», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στις φήμες εγκυμοσύνης

Όπως φαίνεται τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν φήμες πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Ωστόσο, η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Είστε με τα καλά σας; Για όνομα του Θεού και της Παναγίας. Το τελευταίο διάστημα, όσοι με βλέπουν εδώ και από κοντά μου λένε ότι είμαι έγκυος. Δεν είμαι έγκυος. Σώνει και ντε ο άνθρωπος. Με έχετε τρελάνει, μέχρι που πήγα έκανα και τεστ. Αμφιβάλλω και η ίδια για τον ίδιο μου τον εαυτό πλέον. Έχω φρικάρει τελείως. Κάτι επαγγελματικό είναι, δεν έχει να κάνει», απάντησε το μοντέλο με ανάρτηση της στο Instagram.

«Δεν είμαι έγκυος, όχι! Αλήθεια δεν είμαι έγκυος παιδιά μου. Και όσοι με βλέπουν από κοντά, εντάξει έχω πάρει μερικά κιλάκια αυτές τις μέρες. Αλλά δεν μοιάζω και για έγκυος», ξεκαθάρισε.