Άφωνοι στο πλατό του My style rocks με την εμφάνιση της Αλεξανδράκη - Η δημόσια συγγνώμη στον Κουδουνάρη

Την είδαμε στο παιχνίδι ενώ βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άφωνοι στο πλατό του My style rocks με την εμφάνιση της Αλεξανδράκη - Η δημόσια συγγνώμη στον Κουδουνάρη

Ένα ιδιαίτερο και πολύ εντυπωσιακό επεισόδιο προβλήθηκε την Τετάρτη (4/10) στο My style rocks με το θέμα να αφορά στο γάμο, καθώς οι διαγωνιζόμενες θα έπρεπε να κάνουν ένα νυφικό look με τις προτάσεις να ποικίλουν.

Τα κορίτσια θα έπρεπε να έχουν μαζί τους και έναν συνοδό με τη Διονυσία να κάνει είσοδο στο πλατό μαζί με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία αυτές τις ημέρες βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το I am celebrity get me out of here.

Δείτε επίσης: I'm a celebrity get me out of here: Απειλεί να φύγει η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Η απαίτηση της από την παραγωγή

Η εμφάνιση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο My style rocks

Ασφαλώς και το νυφικό της Διονυσίας έκλεψε τις εντυπώσεις, όπως αίσθηση προκάλεσε και η απόφαση της Αλεξανδράκη να ζητήσει συγγνώμη από τον Στέλιο Κουδουνάρη σχετικά με τη χρονιά, που εκείνη συμμετείχε στο παιχνίδι.

«Κύριε Κουδουνάρη πριν πούμε οτιδήποτε θέλω να σας ζητήσω μία συγνώμη για την τότε απρεπή και καθόλου κομψή συμπεριφορά μου και σηκώνω λευκό σημαιάκι. Χαίρομαι που σας βλέπω», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η απάντηση της Αλεξανδράκη στις φήμες εγκυμοσύνης

Μια περίεργη φάση στην προσωπική της ζωή πέρασε πρόσφατα η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Όπως είχε αποκαλύψει, λίγο πριν το γάμο της με τον σύντροφό της πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Ωστόσο, μερικούς μήνες αργότερα ήρθε η επανασύνδεση.

«Αφού βρήκα εγώ τον βασιλιά μου, θα τον βρείτε όλες. Θα σου πω τι έγινε. Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε. Είναι μία συζήτηση που ξεκίνησε ξαφνικά να γίνεται αναπαραγωγή και να παίζει αρκετά στα τηλεοπτικά μέσα. Εκεί παραδέχτηκα πως έκανα εγώ λάθος που μίλησα για την πρόταση γάμου, αλλά μέσα στον ενθουσιασμό μου, αυτό ένιωσα, αυτό έκανα. Δεν μπορούσα να το κρατήσω. Είδα ότι ακόμα και τα ελάχιστα που έδειχνα, δεν μου έκαναν καλό. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν λειτουργεί. Κάθε φορά που δείχνω κάτι για την ζωή μου, μετά δεν λειτουργεί. Και επειδή υπάρχουν αρκετοί καλοθελητές που δεν μας θέλουν μαζί, να τους πω περαστικά πρώτον και να είναι καλά», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη της - δείτε εδώ όλα της τα λόγια.

Πλέον λοιπόν είναι ξανά με τον αγαπημένο της και μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη τους φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Αλόννησο - δείτε την φωτογραφία τους.

Όπως φαίνεται τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν φήμες πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Ωστόσο, η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Είστε με τα καλά σας; Για όνομα του Θεού και της Παναγίας. Το τελευταίο διάστημα, όσοι με βλέπουν εδώ και από κοντά μου λένε ότι είμαι έγκυος. Δεν είμαι έγκυος. Σώνει και ντε ο άνθρωπος. Με έχετε τρελάνει, μέχρι που πήγα έκανα και τεστ. Αμφιβάλλω και η ίδια για τον ίδιο μου τον εαυτό πλέον. Έχω φρικάρει τελείως. Κάτι επαγγελματικό είναι, δεν έχει να κάνει», απάντησε το μοντέλο με ανάρτηση της στο Instagram.

«Δεν είμαι έγκυος, όχι! Αλήθεια δεν είμαι έγκυος παιδιά μου. Και όσοι με βλέπουν από κοντά, εντάξει έχω πάρει μερικά κιλάκια αυτές τις μέρες. Αλλά δεν μοιάζω και για έγκυος», ξεκαθάρισε.