«Εγώ έχω καταλάβει πολύ καλά τι λες Ελεονώρα και ποιον εννοείς» - Οι αινιγματικές δηλώσεις της Σκορδά για τα σχόλια της Μελέτη περί Κονδυλάτου και υποκριτών

«Συμφωνώ μαζί της, αλλά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εγώ έχω καταλάβει πολύ καλά τι λες Ελεονώρα και ποιον εννοείς» - Οι αινιγματικές δηλώσεις της Σκορδά για τα σχόλια της Μελέτη περί Κονδυλάτου και υποκριτών

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, σχολιάστηκαν όλα όσα συνέβησαν με τον Περικλή Κονδυλάτο, μετά τα σχόλιά του για τις γυναίκες με περιττά κιλά, για τα οποία απολογήθηκε δημόσια και, μάλιστα αποκάλυψε πως και εκείνος υπήρξε παχύσαρκος στο παρελθόν (δείτε εδώ τη φωτογραφία που έβγαλε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα).

Η Φαίη Σκορδά, όμως, στάθηκε περισσότερο στο πώς σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη την όλη κατάσταση, μιλώντας για υποκριτές που στις κάμερες τα βάζουν με αυτούς που κρίνουν, όμως πίσω από αυτές κράζουν και συμφωνούν μαζί τους (δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις της).

Οι αινιγματικές δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για τα σχόλια της Μελέτη περί Κονδυλάτου

«Θεωρώ ότι η Ελεονώρα είχε κάποια άτομα συγκεκριμένα στο μυαλό της όταν το είπε αυτό, δεν το είπε έτσι. Μίλησε για τηλεοπτικά πρόσωπα. Κάποιοι άνθρωποι κουνάνε το δάχτυλο και βγαίνουν μπροστά, αλλά επί της ουσίας στη ζωή τους κράζουν. Όλοι φαίνονται από το βλέμμα τους, αυτής της άποψης είμαι εγώ. Εγώ, πάντως, έχω καταλάβει πολύ καλά τι λες Ελεονώρα και ποιον εννοείς. Συμφωνώ μαζί της, αλλά θεωρώ ότι ο κόσμος καταλαβαίνει τι είναι ο καθένας», είπε εκείνη.

«Εγώ ταυτίζομαι πάρα πολύ και νομίζω είναι και η διαφορά ανάμεσα στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο απέναντι σε πιο καινούργια Μέσα, όπως το Youtube και το Instagram, όπου υπάρχει παραπάνω ελευθερία, στην τηλεόραση βάζουν "μπιμπ" και στα άλλα τα αφήνουν να ακούγονται. Πολλές φορές εδώ δεν λέμε κάτι που πιστεύουμε γιατί δεν πρέπει να ειπωθεί, αλλά στα σπίτια μας το λέμε. Είμαστε αναγκασμένοι να γίνουμε υποκριτές για να μην φάμε κράξιμο», συμπλήρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.