«Έχω θυμώσει πάρα πολύ, πραγματικά! Με ενοχλεί πάρα πολύ η υποκρισία» - Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με τον σάλο γύρω από το όνομα του Περικλή Κονδυλάτου

«Όλοι πια είμαστε ηθικοί, όλοι πια είμαστε αρεστοί, αλλά στην πράξη όταν δεν υπάρχουν κάμερες...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω θυμώσει πάρα πολύ, πραγματικά! Με ενοχλεί πάρα πολύ η υποκρισία» - Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με τον σάλο γύρω από το όνομα του Περικλή Κονδυλάτου

Μετά τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τα γυναικεία πρότυπα και τα σώματα που προβάλλονται σε διαφημίσεις (δείτε εδώ αναλυτικά), ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στην εγχώρια showbiz και ο διάσημος σχεδιαστής μόδας δέχθηκε πολλαπλές "επιθέσεις" από ηθοποιούς, δημοσιογράφους και πρόσωπα της τηλεόρασης γι' αυτό (δείτε εδώ την απάντηση της Δανάης Μπάρκα).

Η Ελεονώρα Μελέτη, ωστόσο, είναι η μόνη που δημόσια κράτησε μία διαφορετική στάση απέναντι στο όλο ζήτημα και επιμένει πως όλες αυτές οι αντιδράσεις που υπήρξαν κρύβουν μέσα τους μία υποκρισία. Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 1/11 ξέσπασε μέσα από την κάμερα του Mega Καλημέρα.

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη για τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου

«Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι να γίνονται κάποιοι στα μάτια του κόσμου πιο αρεστοί, γιατί κουνούν το δάκτυλο, διδάσκουν την κοινωνία πως θα έπρεπε να είναι τα πράγματα, ενώ στην ουσία ούτε οι ίδιοι υποστηρίζουν αυτή τη στάση. Εγώ το θεωρώ παντελώς υποκριτικό. Είμαι υπέρ της άποψης ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι γουστάρει, το θέμα είναι ότι αυτός στον οποίο στοχεύουν τα σχόλια δεν θα έπρεπε να επηρεάζεται και δεν θα έπρεπε να το παίρνει μέσα του. Αυτή είναι η λύση», ανέφερε αρχικά.

«Ο καθένας πρέπει να δουλεύει για τον εαυτό του έτσι ώστε αυτοί που δέχονται τα σχόλια να μην επηρεάζονται και αυτοί που τα κάνουν να σταματήσουν να τα κάνουν. Δεν θα σταματήσει κανείς να σχολιάζει όσο υπάρχουμε εμείς οι υπόλοιποι που κουνάμε το δάκτυλο και ηθικολογούμε με αφορμή ένα τέτοιο ξέσπασμα κάθε φορά.

Με ενοχλεί αυτή η υποκρισία. Όλοι πια είμαστε ηθικοί, όλοι πια είμαστε αρεστοί, αλλά στην πράξη όταν δεν υπάρχουν κάμερες, θα κάνουμε και το κουτσομπολιό μας, θα κάνουμε και το θάψιμό μας, μπορεί να μην αφορά στα κιλά αλλά στην επίδοση, στην εξυπνάδα, στον σύζυγό του, στα μαλλιά του, στα πάντα. Είμαστε όλοι ένα μέρος αυτής της υποκρισίας και αυτής της παθογένειας. Ο καθένας να δουλέψει για τον εαυτό του. Έχω θυμώσει πάρα πολύ, πραγματικά έχω θυμώσει. Με ενοχλεί πάρα πολύ η υποκρισία», πρόσθεσε.

Δείτε εδώ την απάντηση που έδωσε ο Περικλής Κονδυλάτος αποκλειστικά στο youweekly.gr.