«Σε όλους μας έχει τύχει...» - Η αποκαλυψη της Ελένης Καστάνη για τις δύσκολες συνεργασίες που είχε

«Έχει τύχει να δουλέψω με κάποιους οι οποίοι δεν ήταν επαγγελματίες ηθοποιοί»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για τις δύσκολες συνεργασίες στον χώρο της υποκριτικής μίλησε μεταξύ άλλων η Ελένη Καστάνη, το πρωί της Τετάρτης 1/11, στην κάμερα του εκπομπής Πρωινό Σουσού, η οποία εντόπισε την ηθοποιό, στις πρόβες της νέας παραστασης που συμμετέχει, "Έκτο Πάτωμα".

Η αγαπημενη ηθοποιός μεταξύ άλλων σχολίασε τις ελληνικές σειρές που προβάλλονται τα τελευταία χρόνια ενώ αναφέρθηκε και στις κωμωδίες οι οποίες όπως είπε χαρακτηριστικά «λείπουν από την τηλεόραση.»

Η αποκαλυψη της Ελένης Καστάνη για τις δύσκολες συνεργασίες που είχε

«Εννοείται ότι θα με ενδιέφερε να επιστρέψω στην τηλεόραση, γιατί όχι; Πέρσι ήμουν στο πρωινό του Star, οπότε δεν έχει και πολύ καιρό που έλειπα. Ήμουν από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο», είπε αρχικά η Ελένη Καστάνη.

«Έχει τύχει να δουλέψω με κάποιους οι οποίοι δεν ήταν επαγγελματίες ηθοποιοί. Δεν υπήρχε πρόβλημα. Εμείς οι ηθοποιοί δεν κάνουμε την αστυνομία στους συναδέλφους ποιοι θα μείνουμε και οι παραγωγοί δεν ρισκάρουν να πάρουν έναν που δεν θα του κάνει καλά τη δουλειά» πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Ελένη Καστάνη: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του Γειά σου - «Έχω αυτή τη σχιζοφρένεια σαν...»

Στη συνέχεια, η ηθοποιός σχολίασε τις ελληνικές σειρές «Αυτή τη στιγμή λείπουν οι κωμωδίες από την ελληνική τηλεόραση. Ή σκοτώνονται ή ερωτεύονται ή πνίγονται, γενικώς είναι όλα τόσο δραματικά. Ίσως επειδή ζούμε και τόσο δραματικές κατστάσεις».

«To Maestro ήταν ό,τι καλύτερο έχει γίνει στην ελληνική μυθοπλασία από όλες τις απόψεις. Ήταν μια εξαιρετική δουλειά. Θα ένιωθα μεγάλη χαρά αν συμμετείχα σε μία τέτοια παραγωγή».

«Σε όλους μας έχει τύχει μία κακή συνεργασία αλλά πάνω απ’ όλα είμαστε επαγγελματίες και βάζεις μέσα την υπομονή. Η δουλειά μας έχει αυτό το καλό, ότι δεν είσαι μια ζωή με τους ίδιους συνεργάτες, αλλάζουν. Αν με κάποιους δεν τα βρεις, στην επόμενη θα είσαι με κάποιους άλλους» τόνισε η Ελένη Καστάνη.

Δείτε εδώ το βίντεο: