«Όταν έχεις να διαχειριστείς τόσα πολλά...» - Η απάντηση της Αναστασοπούλου για τις συχνές διαφωνίες της με τον Γιώργο Παπαδάκη

ΤΙ συμβαίνει στο Καλημέρα Ελλάδα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όταν έχεις να διαχειριστείς τόσα πολλά...» - Η απάντηση της Αναστασοπούλου για τις συχνές διαφωνίες της με τον Γιώργο Παπαδάκη

Την Τετάρτη (1/11) η Μαρία Αναστασοπούλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα με την δημοσιογράφο να μιλάει για τα τηλεοπτικά της σχέδια και συγκεκριμένα για τη σχέση της με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια - δημοσιογράφος είχε αποφύγει να σχολιάσει τις διαφωνίες της με τον Παπαδάκη (δείτε εδώ) στο Καλημέρα Ελλάδα, ωστόσο αυτή τη φορά έκανε το δικό της σχόλιο σε ό,τι αφορά τις φορές, που δεν συμφωνεί με τον συνάδελφο της.

Οι νέες δηλώσεις της Μαρίας Αναστασοπούλου για τον Γιώργο Παπαδάκη

«Δε θέλω να στο γειώσω, αλλά είναι, όπως συμβαίνει σε όλες τις παρέες. Γιατί με τους φίλους μας δεν διαφωνούμε; Όταν εσύ κάνεις μια συζήτηση με μια παρέα, δεν θα διαφωνήσεις; Πόσω μάλλον, όταν έχεις να διαχειριστείς τόσα πολλά θέματα και τέσσερις ώρες κάθε πρωί. Προφανώς και δεν συμφωνούμε σε όλα, προφανώς δεν έχουμε λόγο να το κρύψουμε αυτό, οπότε κανονικότητα», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Τα πρώτα της λόγια στην Αρένα

Το βράδυ της Τετάρτης 25/10 έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, όπου και μετά τα πρώτα της λόγια καλωσόρισε τους καλεσμένους της με τους οποίους σχολίασαν τον πόλεμο στην Μέση Ανατολή.

«Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι και καλωσήρθατε στην πρώτη Αρένα για φέτος. Και τι θα έχει για φέτος η Αρένα και τι θα έχει για σήμερα; Όλους τους πρωταγωνιστές από τον πόλεμο που παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα στην Μέση Ανατολή. Θα είμαστε μέχρι τις 02:00 από σήμερα και κάθε Τετάρτη. Μείνετε μαζί μας», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Αναστασοπούλου κατά την έναρξη.