«Παιδιά...» - Έγινε ''καπνός'' η Μαρία Αναστασοπούλου σε πολύ συγκεκριμένη ερώτηση για τον Γιώργο Παπαδάκη

Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες του ''Καλημέρα Ελλάδα'';

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Αναστασοπούλου παραχώρησε νέες δηλώσεις μέσα από το αυτοκίνητό της στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού, οι οποίες προβλήθηκαν την Δευτέρα (30/10) με την δημοσιογράφο - παρουσιάστρια να μιλάει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Εκτός από την πρεμιέρα της δικής της εκπομπής ''Αρένα'', η Μαρία Αναστασοπούλου κλήθηκε να μιλήσει και για την παρουσία της για δεύτερη συνεχή σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο Καλημέρα Ελλάδα.

Δείτε επίσης: «Ναι βρε Μαρία που θίγεσαι αμέσως! Ρε τι τραβάω» - Το παράπονο του Γιώργου Παπαδάκη στην Αναστασοπούλου

Σε κάθε περίπτωση, η Μαρία Αναστασοπούλου έδειξε αρκετά θετική για την συνέχεια της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαδάκη, ωστόσο απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση της δημοσιογράφου για περιστατικό στην εκπομπή πίσω από τις κάμερες.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αναστασοπούλου για τη 2η σεζόν με τον Γιώργο Παπαδάκη

«Ακόμα πιο ενδιαφέρουσα από την περσινή», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Οι δηλώσεις της για τον Παπαδάκη και τον γιο του

Η Μαρία Αναστασοπούλου παραχώρησε δηλώσεις μέσα από το αυτοκίνητό της στην κάμερα του Breakfast at star με την δημοσιογράφο να μιλάει για τη νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1, Αρένα αλλά και για τη συνεργασία της με το Γιώργο Παπαδάκη.

Η ίδια μάλιστα ερωτήθηκε από το ρεπόρτερ σχετικά με μία απάντηση, που είχε δώσει πρόσφατα ο Παπαδάκης αναφορικά με το γιο του Φοίβο Παπαδάκη και το τηλεοπτικό του μέλλον, που είναι αμφίβολο (δείτε εδώ όσα είχε πει).

Σε κάθε περίπτωση, η Αναστασοπούλου έκανε σαφές, πως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Παπαδάκη, ενώ παράλληλα έχει μεγάλη συμπάθεια και στο γιο του Φοίβο, τον οποίο έχει γνωρίσει σχετικά πρόσφατα.

«Εγώ τον Φοίβο τον λατρεύω οπότε τι να πω, του έχω φοβερή συμπάθεια παρότι δεν γνωριζόμασταν πριν. Τον θεωρώ εξαιρετικό επαγγελματία, εξαιρετικό δημοσιογράφο και καταπληκτικό παιδί. Δεν ξέρω αν έχει κληρονομήσει αυτό που έχει ο Γιώργος ή αν έχει κάτι διαφορετικό, ξέρω όμως ότι είναι καταπληκτικός σε αυτό, που κάνει και είναι εξαιρετικό παιδί. Καλά αστειεύτηκε ο Γιώργος, αλλά τι να σου σχολιάσω εγώ τον Γιώργο που μιλάει τον γιο του;», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.