«Ό,τι έγινε έμεινε μεταξύ μας» - Πολλά ερωτηματικά με τις νέες δηλώσεις του Στάθη Σχίζα μετά τον τσακωμό με την Παναγιώταρου

«Έχει καταλαγιάσει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ό,τι έγινε έμεινε μεταξύ μας» - Πολλά ερωτηματικά με τις νέες δηλώσεις του Στάθη Σχίζα μετά τον τσακωμό με την Παναγιώταρου

Την Τετάρτη (1/11) ο Στάθης Σχίζας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 με τον γνωστό επιχειρηματία να κάνει δηλώσεις τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για την προσωπική του ζωή και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το ζευγάρι έχει πάρει εδώ και μήνες χωριστούς δρόμους, ωστόσο είχε αποφασίσει να μη μιλάει για το λόγο χωρισμού και το τι συνέβη ανάμεσα τους, μέχρι πρότινος, που τοποθετήθηκαν με αφορμή τις φήμες επανασύνδεσης.

Μέσα από τις νέες λοιπόν δηλώσεις του Στάθη Σχίζα λοιπόν για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έγινε γνωστό το πως βλέπει το παρελθόν του με τη γυναίκα, αλλά και αν θα υπάρξει μέλλον (δείτε εδώ πως απαντάει στο ενδεχόμενο νέου συντρόφου για την Αλεξάνδρα).

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Μπορεί να μην είχαμε χωρίσει με την Αλεξάνδρα αν δεν έμπαινα. Το μετάνιωσα για δικούς μου λόγους. Βλέπεις τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, να καταπατήσει τις αξίες, τα πιστεύω του, το πως έχει μεγαλώσει. Εγώ δεν είμαι τόσο φιλοχρήματος.

Ένα ζευγάρι που έχει χωρίσει πρόσφατα, συναντήθηκε έξω, είχαμε μια αψιμαχία εντάξει, εκεί έμεινε, ό,τι έγινε έμεινε μεταξύ μας. Ανάλογα δίνεις δεύτερες ευκαιρίες. Είμαστε κοντά εκεί στο τετράγωνο στο Κολωνάκι. Δεν έχουμε αρχίσει να μιλάμε αλλά η αλήθεια είναι, ότι έχει καταλαγιάσει το πολεμικό κλίμα, δεν θα γίνουμε κολλητοί, δεν νομίζω, πως μπορούμε να γίνουμε φίλοι μετά από σχέση ζευγαριού, δεν είχαμε και τέτοια σχέση...», είπε ο Στάθης Σχίζας.

Τα σενάρια μυστικής επανασύνδεσης

Η απόλυτη ανατροπή ήρθε την Τρίτη (10/10) μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό ΣουΣου από δημοσιογράφο, που είναι πολύ κοντά στην Αλεξάνδρα να τονίζει, πως υπάρχει μυστική επανασύνδεση.

Μετά από επικοινωνία, που είχε ο δημοσιογράφος τόσο με την Παναγιώταρου, όσο και με τον Στάθη Σχίζα ανέφερε, πως δεν επιβεβαιώνουν την επανασύνδεση, ωστόσο καλή τους φίλη ανέφερε: «κράτα μικρό καλάθι», σαν να μας λέει, πως θα τους δούμε σύντομα ξανά μαζί!