Αποκλειστικό - Μαίρη Χρονοπούλου: Η κρυφή διαθήκη της ηθοποιού θα τα ανατρέψει όλα!

«Υποψιάζομαι ότι η Μαίρη έχει κάνει κρυφά από όλους και άλλη ιδιόχειρη διαθήκη, που είναι στο σπίτι της»

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Αποκλειστικό - Μαίρη Χρονοπούλου: Η κρυφή διαθήκη της ηθοποιού θα τα ανατρέψει όλα!

26 μέρες μετά τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου και ενώ μέχρι χτες όλα έδειχναν ότι το «θρίλερ» με την περιουσία της ηθοποιού και τους κληρονόμους της έχει πάρει τέλος, κάποιες νέες φήμες που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία, μιλάνε για την ύπαρξη μιας ακόμα ιδιόχειρης διαθήκης της ηθοποιού που ενδεχομένως βρίσκεται σε μέρος, που μόνο η ίδια γνώριζε, στο σπίτι της στην Παιανία και που αφορά ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που φύλαγε εκείνη κρυφά από όλους.

Για τις φήμες αυτές αλλά και για την σχέση της ηθοποιού με την Λαμάρα, την οικιακή της βοηθό, το youweekly.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη Αρμουτίδη, δημοσιογράφο και στενό φίλο της αξέχαστης πρωταγωνίστριας και εκείνος δήλωσε αποκλειστικά: «Υποψιάζομαι και εγώ ότι η Μαίρη πιθανόν να έχει κάνει μια ακόμα ιδιόχειρη διαθήκη, κρυφά από όλους που την έχει στο σπίτι της. Εάν υπάρχει μια τέτοια διαθήκη, πιθανόν να ανακαλέσει την προηγούμενη στο σύνολό της ή σε κάποια σημεία - όχι όμως αυτά που έχει κάνει η Μαίρη σε πράξεις. Δηλαδή σε ότι αφορά την περιουσία της είναι δεδομένο ότι την έχει χαρίσει όλη στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, εξάλλου το έλεγε και η ίδια.

Όμως η Μαίρη επειδή ήταν μια large τύπισσα και μια κυρία που όταν έβγαζε έξω τους φίλους της πλήρωνε τα πάντα, που έκανε συνέχεια καλέσματα και δεν υπολόγιζε το ευρώ, έδειχνε ότι είχε μια οικονομική άνεση, που δεν προέκυπτε μόνο από τη σύνταξη των 2.500€ που έπαιρνε, γιατί μόνο στη κυρία Νίνο που τη φρόντιζε τελευταία, της έδινε αμοιβή 900€. Μου είπαν ότι στη διαθήκη της αφήνει και χρηματικά ποσά, οπότε ενδεχομένως η Μαίρη να είχε κι άλλη περιουσία που την φυλούσε για ώρα ανάγκης, και να μην έλεγε για αυτή σε κανέναν, και τα χρήματα αυτά να τα αφήνει σε κάποιον. Αναρωτιέμαι επίσης εάν τα χρήματα αυτά υπάρχουν σε κάποιο λογαριασμό κατάθεσης ή κάπου στο σπίτι... Γιατί εάν υπάρχουν στο σπίτι και αυτή τη στιγμή το σπίτι ανήκει αλλού, δεν μπορεί να μπει εκεί μέσα κανένας άλλος πέρα από τον ιδιοκτήτη».

Μαίρη Χρονοπούλου Γιάννης Αρμουτίδης
Με τον στενό της φίλο και δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη στα γενέθλιά της

«Η Χρονοπούλου μου έλεγε ότι τα είχε προνοήσει όλα»

Και επειδή πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για την Λαμάρα και την σχέση της με την αξέχαστη ηθοποιό που τις έδενε στενή φιλία, ο Γιάννης Αρμουτίδης απαντάει: “Η Λαμάρα έχει καταρρεύσει μετά το θάνατο της Μαίρης. Ήταν δίπλα της για περισσότερα από 20 χρόνια, στα “πέτρινα χρόνια” της, που εκείνη ήταν καμένη στο κρεβάτι, που πονούσε αφόρητα, και έπρεπε να την πλύνει, να την φροντίσει, να την πηγαίνει στα νοσοκομεία και να μένει δίπλα της στην εντατική, να ταξιδεύει μαζί της στα Γιάννενα για να κάνει σπονδυλοδεσία, απ' την οποία υπέφερε φρικτά. Ήταν νια και γέρασε η Λαμάρα και πάντα μαζί με την Χρονοπούλου. Έφυγε από κοντά της όταν πήγε 76 χρονών, πριν από 2μιση χρόνια, γιατί πια είχε πρόβλημα με την όρασή της και δεν μπορούσε άλλο. Μόλις έφυγε η Λαμάρα, η Μαίρη έπεσε σε μαύρο χάλι, έπαθε κατάθλιψη, γιατί όπως προκύπτει δεν ήταν για εκείνη μόνο οικιακή βοηθός και οικονόμος. Όταν χρειάστηκε ο φίλος της Μαίρης, όσο εκείνη ήταν στην εντατική, να βρει τον κωδικό της κάρτας της, γιατί δεν γινόταν αλλιώς να πληρωθεί το νοσοκομείο, όπως και άλλες οικονομικές εκκρεμότητες της Μαίρης, η Λαμάρα ήταν η μόνη που ήξερε τον κωδικό. Η Μαίρη επειδή αισθανόταν ότι οφείλει πολλά στην Λαμάρα, είχε προβλέψει όπως φαίνεται και την έβαλε στη διαθήκη της, όχι για το σπίτι της Παιανίας, αλλά για το πατρικό της μητέρας της, στα Πατήσια. Η Λαμάρα γνώριζε και πρέπει να της το είχε πει η Μαίρη, ότι της το έχει αφήσει.

Υπάρχει περίπτωση περνώντας τα χρόνια, η Μαίρη Χρονοπούλου να είχε ξεχάσει ότι είχε γράψει το σπίτι στα Πατήσια στην Λαμάρα;

«Η Μαίρη Χρονοπούλου έλυνε εξισώσεις επιπέδου Αϊνστάιν μέχρι την τελευταία μέρα που έπεσε και χτύπησε θανάσιμα. Θυμόταν τα λόγια της απ' έξω. Και επειδή ήμουν επικεφαλής του Instagram της, όταν μου υπαγόρευε ένα κείμενο και το έγραφε, μπορούσε να θυμηθεί ακόμα και το κόμμα. Τα είχε τετρακόσια. Της είχα πει "Πώς είσαι σίγουρη πως όταν φύγεις από τη ζωή ότι θα τηρηθούν όλα όπως τα θέλεις;" και εκείνη μου έλεγε "Μην ανησυχείς, τα έχω προνοήσει όλα, η Χρονοπούλου ξέρει τι κάνει. Μπορώ να τα έχω κάνει όλα"».