«Υπάρχουν δύο κληρονόμοι! Της άφησε 50.000 ευρώ...» - Πώς θα μοιραστεί η περιουσία της Μαίρης Χρονοπούλου μετά την αποκάλυψη της 2ης διαθήκης

Ανατροπή!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Τη Δευτέρα 30/10 έγινε γνωστό πως βρέθηκε νέα διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου. Αυτό δημιούργησε αναταραχή και ανησυχία σε κάποιους, με τις απορίες που έχουν δημιουργηθεί να είναι πολλές. Για τον λόγο αυτό, στην εκπομπή του STAR, Αλήθειες με τη Ζήνα, μίλησε ο δικηγόρος της ηθοποιού, ο οποίος αποκάλυψε που αφήνει όλα της τα υπάρχοντα.

Ακόμα δεν έχει στα χέρια του όλα τα απαραίτητα έγγραφα, ωστόσο από αυτά που γνωρίζει μέχρι στιγμής, οι βασικοί κληρονόμοι είναι δύο, ενώ υπάρχουν και ορισμένα αντικείμενα τα οποία θα μοιραστούν σε κάποιους αγαπημένους της φίλους.

Πώς θα μοιραστεί η κληρονομιά της Μαίρης Χρονοπούλου

«Υπάρχουν δύο κληρονόμοι, το Χαμόγελο του παιδιού, υπάρχει και η Λαμάρα, μία οικιακή βοηθός που είχε για πολλά χρόνια, δεν την ξέχασε. Αποφάσισε και δώρισε το σπίτι στον Άγιο Νικόλαο, στα Πατήσια, που είχε αφήσει με τη διαθήκη στη Λαμάρα αρχικά, και αυτό στο Χαμόγελο του Παιδιού. Της είχε αφήσει και κάποια χρήματα, τα οποία όμως, πρέπει να δούμε πού βρίσκονται για να μπορεί να τα πάρει. Αν δεν κάνω λάθος, της άφησε 50.000 ευρώ. Κάποια χρήματα, επίσης, τα αφήνει σε κάποιους φίλους. Μη με ρωτήσετε ονόματα. Αυτή η διαθήκη συμπερασματικά, υποθέτω ότι έχει συνταχθεί πριν από το '16, που έγινε το συμβόλαιο μεταβίβασης του σπιτιού. Τώρα αυτό το σπίτι ανήκει στο Χαμόγελο του Παιδιού. Τώρα μένουν δύο κοπέλες εκεί, που είναι φοιτήτριες», είπε αρχικά, ωστόσο στη συνέχεια εξήγησε πως και το σπίτι στον Άγιο Νικόλαο τελικά είναι γραμμένο στη Λαμάρα και τα υπόλοιπα θα δοθούν στον οργανισμό.

Παρόλα αυτά, τόνισε πως δεν μπορεί να είναι σίγουρος μέχρι να έχει όλα τα στοιχεία στα χέρια του, γι' αυτό και δεν μπορεί να απαντήσει εάν τα πράγματα που υπάρχουν μέσα στα σπίτια της πηγαίνουν και στους αντίστοιχους κληρονόμους.

Μάλιστα, τόνισε πως υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κι άλλη διαθήκη και να μην έχει βρεθεί, η οποία μπορεί να αναιρέσει τις υπόλοιπες. Εξήγησε πως η ίδια είχε αναφέρει πως είχε κρύψει μία διαθήκη, αλλά θα πρέπει να διεξαχθεί έρευνα, ενώ εμπόδιο σε αυτό είναι και το θέμα της κλοπής που έγινε πριν λίγες μέρες.

Δείτε επίσης: Πέταξαν τη σειρήνα στο νερό και πήγαν σε συγκεκριμένο μπαούλο - Εξελίξεις με τη διάρρηξη στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου