Πέταξαν τη σειρήνα στο νερό και πήγαν σε συγκεκριμένο μπαούλο - Εξελίξεις με τη διάρρηξη στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου

Οι δηλώσεις του Προέδρου του Χαμόγελου του Παιδιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το πρωί της Πέμπτης (26/10) έγινε γνωστό, πως λίγο μετά το αίτημα να σφραγιστεί το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία, δράστες διέρρηξαν την κατοικία της με την είδηση να προκαλεί σάλο.

Ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για τις εξελίξεις σχετικά με τη διάρρηξη, καθώς η ηθοποιός είχε γράψει τα περιουσιακά της στοιχεία στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο κύριος Γιαννόπουλος από τη μεριά του τόνισε, πως η απόπειρα έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (24/10) με τους δράστες να ρίχνουν τη σειρήνα σε νερό με σκοπό να την απενεργοποιήσουν. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε αμέσως και έφτασε στο σημείο σε 8 λεπτά.

Πληροφορίες για τη διάρρηξη στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου

Σύμφωνα με την καταγραφή, που είχε γίνει στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου λέγεται, πως δεν πρόλαβαν να πάρουν αντικείμενα και ειδικότερα από το μπαούλο, που παραβιάστηκε και έτσι το σπίτι της ετοιμάζεται να υποδεχθεί κόσμο για τις 40 ημέρες από τον θάνατό της.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού για τη διάρρηξη

«Ξημερώματα Τρίτης 24 Οκτωβρίου, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ειδοποιήθηκε για εισβολή από την ενεργοποίηση του συναγερμού, που είναι τοποθετημένος στο σπίτι, πως στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην περιοχή της Παιανίας, πραγματοποιήθηκε διάρρηξη από αγνώστους.

Στην περιοχή αλλά και γύρω από το σπίτι, πραγματοποιούνταν και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται, συχνές περιπολίες από τη γνωστή εταιρεία security, και μόλις έγινε η εισβολή ενημερώθηκαν άμεσα οι Αστυνομικές Αρχές αλλά και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η παρέμβαση των Αστυνομικών αρχών έγινε ταχύτατα, καθώς κατέφθασαν στο σπίτι σε χρονικό διάστημα 8 λεπτών από την ενημέρωσή τους, γεγονός που διασφάλισε να μην γίνουν περισσότερες φθορές στο σπίτι αλλά και την περιουσία της εκλιπούσης, Μαίρης Χρονοπούλου. Οι πόρτες είχαν παραβιαστεί και υπήρχαν διακριτά σημάδια της διάρρηξης, καθώς ο χώρος ήταν αναστατωμένος, και υπήρχαν αντικείμενα άτακτα ριγμένα στον χώρο.

Ο συναγερμός είχε αφαιρεθεί βίαια και είχε τοποθετηθεί σε ένα κουβά με νερό, προκαλώντας του βραχυκύκλωμα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υπέβαλλε άμεσα, έγκληση κατά παντός υπευθύνου για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας για ποινικά κολάσιμες πράξεις. Έκτοτε, οι Αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές διερευνούν το συγκεκριμένο περιστατικό».