«Είναι και μάνα! Σεβασμό αυτού του παιδιού και της οικογένειας, που έχεις» - Η σκληρή κριτική της Μέγκι Ντριο για τις ενδυματολογικές επιλογές της Βανδή

Σχετικά με τα φορέματα, που έβαλε στην πρεμιέρα της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η πρόσφατη πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή στο Βοτανικό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως όχι τόσο για τη φωνή και τις ερμηνείες της επί σκηνής, αλλά για το ενδυματολογικό κομμάτι και τα φορέματα, που επέλεξε να φορέσει (δείτε εδώ τα αρνητικά σχόλια).

Μέσα λοιπόν στα πρόσωπα, που έκαναν μια σκληρή κριτική ήταν και η Μέγκι Ντρίο και πιο συγκεκριμένα στην κάμερα του Super Κατερίνα την Τετάρτη (1/11) με το μοντέλο να εστιάζει στο κομμάτι της μητρότητας.

Πιο αναλυτικά, είναι γνωστό, πως η Δέσποινα Βανδή έχει φέρει στη ζωή δύο παιδιά με τη Μέγκι να θεωρεί, πως ως μητέρα η τραγουδίστρια δε θα πρέπει να δείχνει την πιο θηλυκή και αποκαλυπτική πλευρά της στην πίστα.

Το αρνητικό σχόλιο της Μέγκι Ντρίο για τη Δέσποινα Βανδή

«Είναι και μάνα, ζήσε τη σου ζωή την προσωπική , δεν έχει κανένας δικαίωμα να σου πει αλλά όχι τόσο πολύ τηλεοπτικά, έχεις μια οικογένεια, για σεβασμό αυτού του παιδιού και της οικογένειας, που έχεις ίσως πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω το στυλ και τις εμφανίσεις σου», είπε η Μέγκι Ντρίο.

Το σχόλιο της Σίλια Κριθαριώτη

Ανάρτηση με τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας έκανε και η Σίλια Κριθαριώρη, αφού ήταν δικές της δημιουργίες. Σε ένα από τα αρνητικά σχόλια λοιπόν, θέλησε να απαντήσει με τον πιο σωστό τρόπο.

«Πολύ ωραίο...αλλά αδικείς τη δημιουργία σου φορώντας τη σε μια 50+», έγραψε μία, με την σχεδιάστρια να απαντάει «Αν για εσάς η ηλικία είναι εμπόδιο, για μένα είναι ένας αριθμός που δεν με περιορίζει» και της πρόσθεσε ένα emoji με φιλί.