«Ωραίο το instagram, αλλά μην μπερδεύεστε!» - Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στα σχόλια για το χλιδάτο ταξίδι της στην Ιταλία

Πίσω στο σπίτι της, απλή, χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
konstantinaspyropoulou - Instagram
konstantinaspyropoulou - Instagram

Πριν από λίγες ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της μέσα από τα γνωστά instagram stories, που κάνει στο λογαριασμό, που διατηρεί, πως βρέθηκε στην Ιταλία (δείτε εδώ μοναδικές φωτογραφίες της).

Φυσικά το ταξίδι δεν το έκανε μόνη της η παρουσιάστρια, αλλά μαζί με τον αγαπημένη της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο με το μωράκι τους να παραμένει πίσω στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας έτσι το ζευγάρι λίγες προσωπικές στιγμές.

Όπως όλα τα ωραία έτσι και η απόδραση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου τελείωσε. Με την επιστροφή στην καθημερινότητα η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει την Τετάρτη (1/11) ένα βίντεο δείχνοντας ποια είναι η κανονική της ζωή, στο σπίτι της.

Το βίντεο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την αλήθεια πίσω από το instagram

«Λέω να σας κάνω και ένα story, το πραγματικό ριάλιτι γιατί ωραίο το instagram, όντως ωραία και η Βενετία έχετε δίκιο, αλλά και η πραγματικότητα πολύ ωραία, που είναι πολύ διαφορετική από αυτά που βλέπετε, οπότε ωραίες αυτές οι εικόνες έτσι να ξεσκάμε μια δυο μέρες, αλλά μην μπερδεύεστε», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τι περιλαμβάνει η διατροφή της

Νεόκοπη μανούλα, πέτυχε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης (30 στον αριθμό παρακαλώ) κι εμείς τα... χάσαμε όταν την είδαμε με το καυτό μπικίνι της. Με σωστή διατροφή και άσκηση η ζυγαριά έδειξε και πάλι 60, με την ίδια να δίνει... spoiler για το μενού της:

Για πρωινό είχε γάλα και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και μια κουταλιά της σούπας δημητριακά ή ομελέτα, γιαούρτι με φρούτο ή φρυγανιά με μέλι και για μεσημεριανό προτιμούσε λευκό κρέας, όπως στήθος κοτόπουλο ή ψάρι.

Το super tip της: Απολαμβάνει το βραδινό της πριν από τις 21:00, με ντάκο, γιαούρτι αντί για τυρί και φρέσκα λαχανικά, ενώ πιο πριν ήδη έχει κάνει χιλιόμετρα με το μπέμπη της στο καρότσι.