«Ένιωθα περίεργα! Προσπαθώντας 2 χρόνια να κάνω παιδί...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Φουρέιρα για την επιθυμία της να γίνει μητέρα

«Θέλω να κάνω παιδιά, μακάρι να κάνω και άλλα παιδιά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ένιωθα περίεργα! Προσπαθώντας 2 χρόνια να κάνω παιδί...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Φουρέιρα για την επιθυμία της να γίνει μητέρα

Την Τετάρτη (1/11) δημοσιεύτηκε στο Youtube το πρώτο podcast ''Γνώμη'' του Fipster με τίτλο ''Υπάρχει μίσος μεταξύ των γυναικών'' με καλεσμένες του την Ελένη Φουρέρια, τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Νατάσα Μποφίλιου.

Οι τέσσερις τους απαντούσαν σε ερωτήσεις, που είχε στείλει το κοινό και παράλληλα έκαναν εξομολογήσεις για τη μέχρι σήμερα ζωή τους, άλλα και πολύ συγκινητικές και αληθινές αφηγήσεις, όπως αυτή της Φουρέιρα για την απόκτηση παιδιού.

Δείτε επίσης: Eλένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμάζουν την βάφτιση του γιου τους! Πότε θα γίνει

Σήμερα η τραγουδίστρια είναι μητέρα ενός παιδιού, ωστόσο μέχρι να μάθει, πως είναι έγκυος και να αποκτήσει τον μικρό της στη ζωή αποκάλυψε, πως είχε περάσει φάση πολλών προσπαθειών με τον σύντροφό της.

Οι δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα για την προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί

«Προσπαθώντας εγώ 2 χρόνια να κάνω παιδί, συνέχεια αυτό το πότε θα κάνεις παιδί; Που εγώ το ήθελα ούτως ή άλλως....Δεν ήθελα να το πω, ότι προσπαθώ. Πολλές φορές ένιωθα και περίεργα που έπρεπε καμιά φορά να πω, ότι προσπαθώ, γιατί μετά μπαίνεις σε μια διαδικασία και φορτώνεσαι ένα άγχος. Μπορεί αυτός ή αυτή φεύγοντας να λέει αχ την καημένη, δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό.

Εγώ ήθελα πάντα να κάνω παιδιά και για αυτό το έκανα, ήταν συνειδητή απόφαση, αλλά το μεγάλο πρόβλημα το μεγάλο σε αυτό είναι η ηλικία και ο χρόνος, που περνάει, πιο πολύ ξεκινάει από εκεί...

Μας έχουν βάλει σε μια διαδικασία, περνάμε τα 30 και λέμε περνάνε τα χρόνια...σκεφτόμαστε πως περνάνε τα χρόνια και θέλω να κάνω παιδί. Στα 40 δεν θα είμαι μεγάλη; Το σκεφτόμουν πάρα πολλά χρόνια και πολλές φορές, έσκιζα στη δουλειά μου, πήγαινα σπίτι μου και έλεγα τώρα 33, τώρα είσαι 34, θα πας 40, δεν θα κάνεις παιδί;....

Εγώ, που ήθελα να κάνω παιδί και θέλω να κάνω παιδιά, μακάρι να κάνω και άλλα παιδιά. Όταν έκανα το παιδί μου, σαν να μην άλλαξε τίποτα μέσα σε όλο αυτό....και σαν να άλλαξαν όλα! Μία ανακούφιση υπάρχει... Μιας ανάγκης για να μην περάσουν τα χρόνια, που είναι λάθος πάλι, δεν ξέρω τι είναι το σωστό… Είναι το άγχος της κοινωνίας μας για ότι περνάνε τα χρόνια, δυστυχώς είναι και βιολογικό», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«"Έλα μωρέ τώρα το αλβανάκι θέλει να κάνει και καριέρα"! Έγινε ένα αγκάθι στη ψυχούλα μου αυτό»

«Όταν ήμουν περίπου 20 χρονών και ήρθα στην Ελλάδα, μεγαλώνοντας εδώ έμαθα - μπήκε στο αίμα μου - ότι ήταν κακό να είσαι από την Αλβανία, κάπως σε βρίζουν, χωρίς όμως μικρή να αντιλαμβάνομαι γιατί. Μεγαλώνοντας αυτό έγινε ένα αγκάθι στη ψυχούλα μου, στο οποίο κάθε φορά που περνούσα από μια παρέα, το έλεγα και τους κοιτούσα να δω πώς θα αντιδράσουν. Μέσα μου το έχω αναλύσει πολλές φορές και είμαι μια χαρά πια. Αλλά θα ήθελα να μην είχα βιώσει τον ρατσισμό για να μην έχω αγκάθι και να πω "Παιδιά είμαι από την Αλβανία. Δεν είναι σούπερ;".

Δυστυχώς αυτό δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό σε μια τέτοια εποχή, το 2005. Δεν θα άλλαζε αυτό. Θα έπρεπε να είναι αλλιώς, αλλά δεν ήταν. Μιλάω για την Ελένη που τότε ξεκινούσε την καριέρα της και πόσο άγχος είχε. Αυτό που έχω βιώσει με έκανε αυτό που είμαι πια. Με στενοχωρεί που θα γυρίσει να μου πει κάποιος “Εσύ που ντρεπόσουν…”, όχι δεν ντρεπόμουν εγώ. Μπερδεύεται ο κόσμος. Αυτός που το βιώνει φοβάται την αντίδραση και την κατακραυγή του κόσμου. Είναι πολύ λάθος αυτό. Μακάρι να άλλαζε, εγώ μέσα μου είμαι πολύ καλά.

Θα μάθω στο παιδί μου ό,τι θέλει να κάνει και να είναι περήφανος για αυτό. Το έχω βιώσει και είναι πολύ περίεργο συναίσθημα. Η μικρή Ελένη δεν είχε τα κότσια τότε να το πει. Δεν πίστευα πολύ σε εμένα», εξομολογήθηκε.

Και σε άλλο σημείο, επισήμανε για συγκεκριμένο περιστατικό που θυμάται: «Βρε αγάπη μου είχα πάει σε δισκογραφική και όταν έκλεισα την πόρτα μου έλεγαν μετά "Έλα μωρέ τώρα το αλβανάκι θέλει να κάνει και καριέρα"».