Eλένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμάζουν την βάφτιση του γιου τους! Πότε θα γίνει

«Έχει βρει τους κουμπάρους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Eλένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμάζουν την βάφτιση του γιου τους! Πότε θα γίνει

Μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή τους διανύουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία. Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος τους έχουν έρθει ακόμη πιο κοντά, ενώ βιώνουν πολύ όμορφες οικογενειακές στιγμές στο σπίτι τους με τα παιχνίδια του μπέμπη.

Ο μικρός έχει μεγαλώσει πολύ (δείτε φωτογραφία του) και η τραγουδίστρια τον παίρνει παντού μαζί της σε συναυλίες της, ενώ όταν είναι free από επαγγελματικές υποχρεώσεις, τους ακολουθεί και ο ποδοσφαιριστής που έχει πάρει μεταγραφή στην Κηφισιά για να είναι κοντά στην γυναίκα του και το παιδί τους.

Ξεκινούν οι ετοιμασίες για την βάφτιση του γιου Ελένης Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Γιώργο Αρσενάκο στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Δωδέκατη Νύχτα" και τον ρώτησαν για το μωράκι της Φουρέιρα. Ο CEO της Panik Records λοιπόν, αποκάλυψε πότε θα γίνει η βάφτιση του μπέμπη.

«Έχω κουμπαριάσει επαγγελματικά με την Ελένη Φουρέιρα, όταν τα άλλα δεν είναι στο άμεσο μέλλον. Δεν το έχω προτείνει τους έχει βρει τους κουμπάρους. Ξέρω για μία βάφτιση που έρχεται. Οπότε όταν είναι… την Άνοιξη, θα το μάθετε! Να κλείσουμε έναν χρόνο», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την ημερομηνία για την βάφτιση δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο το σίγουρο είναι πως θα γίνει μετά την Άνοιξη. Εμείς στο youweekly.gr γνωρίζουμε μάλιστα το που θα πραγματοποιηθεί.

Σχετικά με το όνομα σας το έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό.

Οι δηλώσεις του Αλμπέρτο Μποτία για την οικογένεια του

Την απάντησή του στις τρυφερές δηλώσεις της συζύγου του (δείτε τις εδώ) θέλησε να δώσει ο Αλμπέρτο Μποτία, μέσα από την εκπομπή Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα που τον περίμενε καρτερικά στο αεροδρόμιο.

«Πολύ ωραία λόγια. Είναι καταπληκτική μητέρα. Επίσης, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με τον γιο μας. Νιώθω πολύ καλά», είπε αρχικά ο ποδοσφαιριστής ενώ στη συνέχεια σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποιος ήταν ο λόγος που επέστρεψε Ελλάδα εκείνος απάντησε:

«Τώρα είμαι στην Κηφισιά, είμαι πολύ συγκεντρωμένος. Μέχρι τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην Κηφισιά και κάνω τη δουλειά μου, όσο καλύτερα μπορώ. Γύρισα στην Ελλάδα για πολλούς λόγους, αλλά η οικογένειά μου ήταν ο καλύτερος. Ευχαριστώ πάρα πολύ».