Ζήνα το βράδυ: Διαφορετική πρεμιέρα (1/11) για την Κουτσελίνη - Όσα είπε στην πρώτη late night εκπομπή της καριέρας της

Με στενό πράσινο φόρεμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ζήνα το βράδυ: Διαφορετική πρεμιέρα (1/11) για την Κουτσελίνη - Όσα είπε στην πρώτη late night εκπομπή της καριέρας της

Μια διαφορετική πρεμιέρα είδαμε να κάνει την Τετάρτη (1/11) η Ζήνα Κουτσελίνη με τη νέα βραδινή εκπομπή της ''Ζήνα το βράδυ'' με την πετυχημένη παρουσιάστρια να κάνει για πρώτη φορά late night show.

Στις 11 ακριβώς είδαμε τη Ζήνα Κουτσελινή να εμφανίζεται στο πλατό του Star με στενό πράσινο φόρεμα, κάνοντας ένα πέρασμα στο χώρο με την κάμερα να την καταγράφει στην πιο λαμπερή από ποτέ σε πρεμιέρα της.

Δείτε επίσης:«Όταν μπαίνω στην "αρένα" δεν σκέφτομαι ποιος είναι απέναντι...» - Τι αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη για το περιεχόμενο της νέας της εκπομπής

Τα πρώτα λόγια της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή της ''Ζήνα, το βράδυ''

«Αχ καλησπέρα...αλλά αφήστε με να ζήσω τη στιγμή αυτή, που ζω. Δημήτρη Σταματόπουλε, δώσε μου λίγο να δω τα πλάνα αυτής της εκπομπής, γιατί ήμουν στα παρασκήνια και δεν μπόρεσα να βγω και να απολαύσω αυτό το σκηνικό, δώσε μου σε παρακαλώ!

Θα μου πείτε γιατί βράδυ λοιπόν...Ξέρετε γιατί; Γιατί όλα αυτά τα εννιά χρόνια λόγω σήμανσης ήταν σαν να γράφουμε έκθεση για το γυμνάσιο. Νιώθω τώρα, που πήγαμε το βράδυ, ότι μπορούμε να γράψουμε μια έκθεση και για τις Πανελλήνιες, αλλά και για τη ζωή γενικότερα...και να αλλάξουμε τα δεδομένα, αλλά να μάθουμε και στο πέρασμα των γενναιών τι είναι αυτό που συμβαίνει σήμερα και εσείς θα μάθετε και εγώ θα μάθω, γιατί θα γίνουμε μια παρέα διάδρασης», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η επίσημη ανακοίνωση του Star

«Η Ζήνα έρχεται βράδυ, ζωντανά στο Star, να αποκαλύψει και να δώσει βήμα σε όλους όσοι με τόλμη μιλούν. Οι ιστορίες ξετυλίγονται και αφυπνίζουν. Ιστορίες που θέλουν τον χώρο και τον χρόνο τους. Οι σκέψεις μπορούν επιτέλους να μοιράζονται και οι άνθρωποι παραδειγματίζονται, αντιδρούν, παίρνουν δύναμη. Ο κύκλος της διάδρασης ανοίγει από το πλατό και συνεχίζεται... με τρόπο ξεχωριστό. Ένας διάλογος, που δεν σηκώνει τελεία»