«Με έχει κουράσει πάρα πολύ όλο...» - H αντίδραση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου σε ερώτηση για τον Στάθη Σχίζα

«Θα ήθελα σιγά σιγά να το αφήσουμε στο παρελθόν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με έχει κουράσει πάρα πολύ όλο...» - H αντίδραση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου σε ερώτηση για τον Στάθη Σχίζα

Την Τετάρτη 1/11 έκανε έναρξη το Athens Fashion Week που πραγματοποιείται για ακόμα μια χρονιά στο Ζάππειο. Την πρεμιέρα λοιπόν, έκανε η Irene Angelopoulos και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η επιχειρηματίας, εντυπωσιακή - όπως πάντα άλλωστε - επέλεξε να φορέσει ένα στενό μίνι κόκκινο φόρεμα με ανοιχτό μπούστο (δείτε αποκλειστικό βίντεο του youweekly.gr).

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Κατά την διάρκεια της εξόδου της στο AXDW, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε και δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα, μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν σχετικά με το χωρισμό τους.

Αρχικά σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα, απάντησε: «Τον έρωτα δεν τον αφήνει ποτέ. Είναι πάντα στο πρόγραμμα. Καλώς να έρθει, αλλά δεν είναι προτεραιότητα. Προτεραιότητα είναι η δουλειά και η καλοπέραση μέσα σε αυτό. Οπότε στην καλοπέραση έρχεται και ο έρωτας».

Σε ερώτηση για τον Στάθη Σχίζα, απάντησε: «Με έχει κουράσει πάρα πολύ όλο αυτό το ζήτημα και νομίζω ότι και ο κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει μια Αλεξάνδρα να μιλάει συνέχεια για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Και αντίστοιχα πιστεύω ότι κι αυτός έχει κουραστεί να μιλάει για μένα. Θα ήθελα σιγά σιγά να το αφήσουμε στο παρελθόν».

Θα πάει στο μαγαζί του τελικά; «Αν τον δω έξω μπορεί να μιλήσουμε. Μπορεί και να πάω στο μαγαζί του Στάθη για ποτό, αλλά υπάρχουν άπειρα μαγαζιά. Αν πάω, θα είστε οι πρώτοι που θα το συζητήσετε, γι’ αυτό προσπαθώ να το αποφύγω», είπε στους δημοσιογράφους.

Δείτε επίσης: Η αντίδραση του Στάθη Σχίζα σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα στη ζωή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Η αντίδραση του Στάθη Σχίζα

Την Τετάρτη (1/11) ο Στάθης Σχίζας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 με τον γνωστό επιχειρηματία να κάνει δηλώσεις τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για την προσωπική του ζωή και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το ζευγάρι έχει πάρει εδώ και μήνες χωριστούς δρόμους, ωστόσο είχε αποφασίσει να μη μιλάει για το λόγο χωρισμού και το τι συνέβη ανάμεσα τους, μέχρι πρότινος, που τοποθετήθηκαν με αφορμή τις φήμες επανασύνδεσης.

Μέσα από τις νέες λοιπόν δηλώσεις του Στάθη Σχίζα λοιπόν για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έγινε γνωστό το πως βλέπει το παρελθόν του με τη γυναίκα, αλλά και αν θα υπάρξει μέλλον.

«Μπορεί να μην είχαμε χωρίσει με την Αλεξάνδρα αν δεν έμπαινα. Το μετάνιωσα για δικούς μου λόγους. Βλέπεις τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, να καταπατήσει τις αξίες, τα πιστεύω του, το πως έχει μεγαλώσει. Εγώ δεν είμαι τόσο φιλοχρήματος.

Ένα ζευγάρι που έχει χωρίσει πρόσφατα, συναντήθηκε έξω, είχαμε μια αψιμαχία εντάξει, εκεί έμεινε, ό,τι έγινε έμεινε μεταξύ μας. Ανάλογα δίνεις δεύτερες ευκαιρίες. Είμαστε κοντά εκεί στο τετράγωνο στο Κολωνάκι. Δεν έχουμε αρχίσει να μιλάμε αλλά η αλήθεια είναι, ότι έχει καταλαγιάσει το πολεμικό κλίμα, δεν θα γίνουμε κολλητοί, δεν νομίζω, πως μπορούμε να γίνουμε φίλοι μετά από σχέση ζευγαριού, δεν είχαμε και τέτοια σχέση...», είπε ο Στάθης Σχίζας.