«Είχε λερωμένα παπούτσια και την κορόιδευαν! Αισθάνθηκα άβολα» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από την Δήμητρα Αλεξανδράκη για παρασκήνιο σε γνωστή εκπομπή

«Έπαθα σοκ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, την Τετάρτη 1/11, βρέθηκε στο πλατό του Fay's Time στο ΣΚΑΙ ως καλεσμένη και πέρα από τις αποκαλύψεις που έκανε για τον χωρισμό της με τον σύντροφό της λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, μίλησε και για άσχημα σκηνικά που αντιμετώπιζε πίσω από τις κάμερες ούσα καλεσμένη σε διάφορες εκπομπές στο παρελθόν.

Το όλο ζήτημα ξεκίνησε από τις δηλώσεις της Ελεωνόρας Μελέτη για τον σάλο των δηλώσεων του Περικλή Κονδυλάτου για τις γυναίκες που έχουν περιττά κιλά και έχουν χάσει το μέτρο πια, με την ίδια να αναφέρει πως τις σκέψεις αυτές τις κάνουν όλοι, όμως μπροστά στις κάμερες "κράζουν" όσους τα λένε για να γίνονται αρεστοί, με αποτέλεσμα η υποκρισία να "χτυπά κόκκινο" (δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις της).

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Η επιχειρηματίας, λοιπόν, τότε εξήγησε πως έχει ζήσει αντίστοιχα περιστατικά, όπου παρουσιαστές και δημοσιογράφοι μπροστά στους καλεσμένους τους μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια και μόλις έκλειναν τα φώτα έδειχναν ένα άλλο πρόσωπο.

«Υπήρχε καλεσμένη εκεί. Την ώρα που έφυγε έπαθα σοκ από αυτά που άκουσα μετά. Ήρθα σε δύσκολη θέση, αισθάνθηκα άβολα. Κορόιδευαν την εμφάνιση, νομίζω είχε λερωμένα παπούτσια, και λέω "αφού την κοροϊδεύεις, γιατί την καλείς στην εκπομπή σου;"», ανέφερε αρχικά.

«Εγώ που δεν είμαι μέρος μιας εκπομπής, αλλά πηγαίνω καλεσμένη σε πάρα πολλές εκπομπές, έχω περάσει από όλες. Σε κάποιες, με το που κλείνουν τα φώτα, είναι σαν να πας εσύ από εκεί, να μιλάς με τον αρχισυντάκτη και να τους βρίζεις, οι άλλοι σε μια άλλη γωνία και με το που ανοίγει η κάμερα να ξανακάθεστε όλοι μαζί.

Και λέω "αφού δεν κάνετε και βρίζετε ο ένας τον άλλον…". Έχω πετύχει και μαγείρισσα να τα έχει πάρει στο κρανίο και να βρίζει. Και λέω "μέχρι και η μαγείρισσα". Ήταν μια περίοδος που πήγαινα κάπου πολύ συχνά και συνέβαινε συνέχεια», είπε έπειτα.