Χώρισαν με αξιοπρέπεια πριν λίγους μήνες - Οριστικό τέλος στη σχέση αγαπημένου ζευγαριού της ελληνικής showbiz

Η τελευταία προσπάθεια επανασύνδεσης ήταν και εκείνη που έφερε την μεγαλύτερη ρήξη ανάμεσα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισαν με αξιοπρέπεια πριν λίγους μήνες - Οριστικό τέλος στη σχέση αγαπημένου ζευγαριού της ελληνικής showbiz

Ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz στην αρχή ειδικά της σχέσης τους. Ο έρωτας πριν από τρία χρόνια ήταν κεραυνοβόλος, ωστόσο αυτά που τους χώριζαν ήταν περισσότερα από εκείνα που τους ένωναν.

Η σχέση τους είχε πολλά on και off, καθώς αρκετοί ήταν οι χωρισμοί και οι επανασυνδέσεις! Αυτή τη φορά ωστόσο το τέλος είναι οριστικό και ήρθε σε πολύ καλό κλίμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η τελευταία προσπάθεια επανασύνδεσης αποδείχθηκε άκαρπη και βασικό "αγκάθι" ήταν η απόσταση ανάμεσα τους. Ο χωρισμός όμως έγινε με αξιοπρέπεια και κράτησαν φιλικές σχέσεις.

Αυτό το ζευγάρι χώρισε οριστικά

Ο λόγος για την Εύη Ιωαννίδου και τον Ίνο Φάις. Το μοντέλο μένει και δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας αρκετά συχνά ταξίδια στο εξωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω μόντελινγκ, ενώ εκείνος ζει και δουλεύει στην Αθήνα. Το γεγονός αυτό έφερε τον οριστικό χωρισμό για το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι (δείτε την ανάρτηση που είχε "προδώσει" την επανασύνδεση).

Εύη Ιωαννίδου Ίνος Φάις

Ποια είναι η Εύη Ιωαννίδου

Την Εύη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM και πιο συγκεκριμένα από την "τριάδα φωτιά". Μετά την συμμετοχή της στο παιχνίδι, κάνει μεγάλη καριέρα και έχει συνεργαστεί με προκτορία ακόμη και στο Μιλάνο.

Κατάγεται από την Βέροια, ενώ έχει ασχοληθεί με το μπάσκετ για 8 χρόνων, ενώ έχει αναλάβει και τις επιχειρήσεις της οικογένειας της.