«Έχω υπάρξει 35αρα χωρίς σύντροφο και χωρίς παιδί...» - Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα του Mega Καλημέρα

«Δεν πήγαινα στη δουλειά και έλεγαν "Τι ανάγκη έχει; Έχει τον άντρα της να την τρέφει!"»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω υπάρξει 35αρα χωρίς σύντροφο και χωρίς παιδί...» - Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα του Mega Καλημέρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη στο podcast του Φίλιππου Ιωάννου στο Youtube και συζήτησε μαζί με την Νατάσα Μποφίλιου και την Μαίρη Συνατσάκη για τον ρατσισμό που βίωσε ως παιδί και στο ξεκίνημα της καριέρας της λόγω της καταγωγής της, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να κάνει παιδί, πράγμα για το οποίο πάλευε δύο χρόνια (δείτε εδώ την εξομολόγησή της).

Τα λόγια της προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 2/11 στην εκπομπή Mega Καλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη να ξεσπά, καθώς γνωρίζει από πρώτο χέρι πως είναι να είσαι γενικά, να μην έχεις σύντροφο ή παιδί μετά τα τριάντα και όλοι να ρωτούν γι' αυτό, κάτι που έζησε και η τραγουδίστρια.

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη

«Πώς συμπεριφέρεται η κοινωνία απέναντι σε μια 35αρα που έχει επιλέξει να κάνει καριέρα; Που την ρωτούν γιατί δεν έχει κάνει παιδιά, που τη δακτυλοδείχνει που έχει περάσει τα 30 και τα 35 και δεν έχει σύντροφο ή δεν έχει οικογένεια; Ελάτε τώρα! Έχω υπάρξει 35αρα χωρίς σύντροφο και χωρίς παιδί, τα έχω γράψει όλα στο βιβλίο μου που αυτή τη στιγμή έχει βρει το κοινό του στις νέες γυναίκες και όλες μου λένε "Ρε Ελεονώρα περιγράφεις πώς ένιωσα τις προάλλες που πήγα σε μία βάφτιση και όλοι με ρωτάγανε γιατί δεν έχω παντρευτεί και δεν έχω σύντροφο". Εγώ δεν πήγαινα στη δουλειά αφού γέννησα και έλεγαν "Τι ανάγκη έχει; Έχει τον άντρα της να την τρέφει!". Πήγα στη δουλειά και έλεγαν "Α, παράτησε το παιδί της και πήγε στη δουλειά της". Δεν βγάζεις άκρη με τον κόσμο εκεί έξω, είναι μία τρέλα», είπε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψή της για την κατάψυξη ωαρίων

«Σαν σήμερα το 2017 έκανα ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Πάγωσα το χρόνο. Έχοντας κλείσει τα 38, κατέψυξα όπως είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, τα ωάρια μου, κάνοντας του ένα σπουδαίο δώρο. Πριν από 6 χρόνια το θέμα της κρυοσυντήρησης ήταν ακόμα λίγο… αμήχανο. Δεν το πολύ μοιραζόσουν με τρίτους γιατί οι άλλοι σε έβλεπαν λίγο ωσάν … “κακομοίρα”. Που σε έχουν πάρει τα χρόνια κ δεν έχεις παιδί, που τα έχεις όλα αλλά δεν έχεις ένα σύντροφο να κανείς οικογένεια, που τι τις ήθελες τις καριέρες κ τα άφησες όλα πίσω!

Η φωτογραφία είναι λίγες ώρες μετά τη διαδικασία! Η ανακούφιση , η ικανοποίηση, η χαρά, η ξεγνοιασιά είναι μερικά από τα συναισθήματα που θυμάμαι να νιώθω!

Στη δεύτερη φωτογραφία, είναι η “αναμνηστική” που λένε, από τα αυγουλάκια. Στη στέλνουν με mail, κάτι σαν οικογενειακή φωτογραφία! Ακόμα δεν τα έχω χρειαστεί. Έχω χρόνο όμως να τα χρειαστώ όποτε θέλω, κ αυτά θα είναι εκεί να περιμένουν!

Ποτέ δεν θα σταματήσω να φωνάζω, με τη πρώτη ευκαιρία, το σπουδαίο δώρο που έχει χαρίσει σε μας τις γυναίκες η επιστήμη. Ένα δώρο σε όλες! Σε εκείνες που θέλουν να το καθυστερήσουν, σε εκείνες που δεν έρχεται, εκείνες που δεν μπορούν , εκείνες που αρρώστησαν, που δεν θέλουν ακόμα, που κάνουν καριέρα, που δεν έχουν σύντροφο, που δεν το αποφασίζουν, που δεν έχουν τις συνθήκες», σημείωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.