Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Ακόμα και να  τσακωθούμε με το Γιώργο Λιάγκα, θα...» - Οι αποκαλύψεις της σεφ στο "Breakfast@Star"

«Στη σειρά μου κάνανε μία πρόταση και...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Ακόμα και να  τσακωθούμε με το Γιώργο Λιάγκα, θα...» - Οι αποκαλύψεις της σεφ στο

Λίγο μετά από τη συνέντευξη, που παραχώρησε χθες, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, η αγαπημένη και πασίγνωστη σεφ, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, στην εκπομπή "Ελένη", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega (δείτε εδώ τι είπε), την "τσάκωσε" η κάμερα της πρωινής εκπομπή του καναλιού Star, "Breakfast@Star". Μεταξύ άλλων σχολίασε τη συνάντησή της με την Ελένη Μενεγάκη, τη σχέση του με το Γιώργο Λιάγκα και την εισβολή της στη σειρά "Η Γη της Ελιάς".

Οι δηλώσεις της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

«Ήταν πολύ καλή η συνάντησή μου με την Ελένη Μενεγάκη. Ήταν να ξεκινήσω κανονικά δίπλα της από τις αρχές Οκτώβρη, μετά τύχανε κάτι ταξίδια με ένα οικογενειακό θέμα στην Πάρο, τώρα όλα είναι όλα καλά. Θα τα πούμε μετά. Με το τηλέφωνο δεν έχω καλή σχέση, γιατί συνήθως δεν έχω χρόνο και για αυτό δεν το σήκωνα στην παρουσιάστρια.

Στη σειρά μου κάνανε μία πρόταση και τη δέχτηκα, για να υποδύομαι τον εαυτό μου, οπότε έκανα την Αργυρώ. Γενικά, όπως και στα γυρίσματα με δυσκόλεψαν τα κείμενα, θέλω να λέω πάντα το δικό μου. Ανυπομονώ βέβαια, να δω τα επεισόδια της σειράς, που θα εμφανιστώ. Τα παιδιά με έκαναν να νιώσω μέρος της παρέας τους. Δεν ξέρω, εάν θα γίνει μόνιμος ο ρόλος μου στη συνέχεια.

Δεν είμαι σπίτι μου το πρωί, και δεν έχω δει την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, είμαι σίγουρη, ότι κάνει τα καλύτερά του, όπως πάντα και όλη του η ομάδα. Έχει ωραία ομάδα. Ο Γιώργος είναι τηλεόραση από μόνος του, και θα τον δω και τη Δευτέρα που έχουμε ραντεβού. Είναι δυνατόν να μη μιλάμε, είμαστε τόσα χρόνια φίλοι. Ακόμα και να τσακωθούμε, θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε», δήλωσε η γνωστή σεφ.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: