Αγνώριστη με λεπτά φρύδια, καστανά μαλλιά και φράντζα - Aυτή είναι η ταυτότητα της Κόνι Μεταξά

Σήμερα είναι μια άλλη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μέσα από το λογαριασμό, που διατηρεί η Κόνι Μεταξά στο instagram μπορεί κανείς να τη γνωρίσει πολύ καλύτερα, καθώς σε καθημερινό επίπεδο η τραγουδίστρια δημοσιεύει stories δείχνοντας τι κάνει σχεδόν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μερικά από τα πιο συνήθη θέματα, που βλέπουμε στο instagram της Κόνι Μεταξά είναι τα επαγγελματικά της σχέδια, η ζωή στο σπίτι της, tip ομορφιάς και styling, αλλά και η ζωή με τον έρωτά της, Μάριο Καπότση.

Δείτε επίσης: «Αν θέλεις να παραδεχτώ ότι δεν έχω δουλέψει καθόλου στη ζωή μου...» - Ξέσπασε η Κόνι Μεταξά σε ερώτηση που δέχθηκε στο Instagram

Η σπάνια αποκάλυψη της ταυτότητας της Κόνι μεταξά

Την Τετάρτη (1/11) η Κόνι Μεταξά αποφάσισε να μας δείξει κάτι, που δεν είχαμε ξαναδεί από εκείνη και αυτό δεν ήταν άλλο από την αστυνομική της ταυτότητα. Πιο συγκεκριμένα, δεν αποκάλυψε προσωπικά της στοιχεία, αλλά τη φωτογραφία της, στην οποία οφείλουμε να πούμε, πως είναι πολύ μικρότερη από σήμερα, φυσική με σκούρα μαλλιά.

Η αποκάλυψη της Μεταξά για τις παρεμβάσεις στο πρόσωπό της

Η Μεταξά είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, έτσι πριν από κάποιες ημέρες, αποφάσισε να κάνει Q&A και να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε λοιπόν, ήταν και εκείνη σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο της και δεν δίστασε να απαντήσει αποκαλύπτοντας τα δυο πράγματα που έχει κάνει.

Δείτε επίσης: «Δεν μπορώ να το πιστέψω το bullying που τρώω για την εγκυμοσύνη» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Κόνι Μεταξά

«Έχω κάνει μπότοξ, τώρα βέβαια δεν έχω κάνει αλλά θέλω. Έχω κάνει και μεσοθεραπεία, στην μεσοθεραπεία να πω την αλήθεια δεν είδα τεράστια διαφορά, έχω κάνει δύο φορές στη ζωή μου, δύο φορές από όλες τις φορές που πρέπει να το κάνεις. Δεν είδα τεράστια διαφορά, το μπότοξ μου αρέσει απλά δεν μου αρέσει αυτό που το κάνει τόσο έντονο. Μου αρέσει το mini μπότοξ που απλά δεν δημιουργούνται ρυτίδες», αποκάλυψε η Κόνι Μεταξά.