«Αν θέλεις να παραδεχτώ ότι δεν έχω δουλέψει καθόλου στη ζωή μου...» - Ξέσπασε η Κόνι Μεταξά σε ερώτηση που δέχθηκε στο Instagram

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αν θέλεις να παραδεχτώ ότι δεν έχω δουλέψει καθόλου στη ζωή μου...» - Ξέσπασε η Κόνι Μεταξά σε ερώτηση που δέχθηκε στο Instagram

Η Κόνι Μεταξά είναι από τα πιο αυθόρμητα και αληθινά πρόσωπα της ελληνικής showbiz και αυτό αποδεικνύεται μέσα από κάθε φωτογραφία, βίντεο και story που ανεβάζει γενικότερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αλλά και στο Tik Tok, πλατφόρμες στις οποίες είναι ιδιαίτερα ενεργή και έχει αποκτήσει ένα τεράστιο κοινό, πολλών χιλιάδων followers (δείτε εδώ το βίντεο με το ατύχημά της στην Κρήτη).

Πολύ συχνά κάνει Q & A με τους ακόλουθούς της, ώστε να την μαθαίνουν και εκείνοι καλύτερα, αλλά και να τους παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται, αφού πολλές φορές μιλά για τα προϊόντα που χρησιμοποιεί και τα ρούχα της, ωστόσο το βράδυ του Σαββάτου 12/8, οι ερωταπαντήσεις αυτές πήραν άλλη τροπή.

Ο εκνευρισμός της Κόνι Μεταξά σε ερώτηση για την καριέρα της και τον Λευτέρη Πανταζή

Πιο συγκεκριμένα, ένας follower την ρώτησε για την καριέρα της και την επιτυχία που έκανε και αν θεωρεί πως αυτή σχετίζεται με την βοήθεια που είχε και μπορεί να έχει από τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή (δείτε εδώ πόσα λεφτά είχε βγάλει μέσα σε 9 μήνες). Η ίδια, λοιπόν, τότε ξέσπασε.

«Το definition του nepo baby, είναι άνθρωποι που έχουν celebrity parents και έχουν πετύχει στον ίδιον χώρο με τους γονείς τους. Οπότε από αυτή την άποψη ναι είμαι. Αν θέλεις να παραδεχτώ ότι δεν έχω δουλέψει καθόλου στη ζωή μου και τα έχει κάνει όλα για εμένα ο πατέρας μου, δεν μπορώ να το παραδεχτώ γιατί δεν είναι αλήθεια. Σε κάλυψα;», είπε χαρακτηριστικά.

Άλλη μία ερώτηση που την ενοχλεί

Σε ένα ασύλληπτο ξέσπασμα προχώρησε μέσα από ένα βίντεο στα social media η Κόνι Μεταξά, με αφορμή τα επαναλαμβανόμενες φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος και να περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Μάριο Καπότση.

Η αλήθεια είναι πως από τότε που το ζευγάρι παντρεύτηκε (δείτε εδώ μερικά αδημοσίευτα βίντεο), συνεχώς κυκλοφορούν δημοσιεύματα ότι θα γίνει μανούλα, ωστόσο κανένα από αυτά δεν ισχύει, με την Κόνι όπως φαίνεται όμως να έχει κουραστεί πάρα πολύ.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, ανέφερε πως υπάρχουν μερικές τροφές, όπως η γλουτένη, που την πρήξουν με αποτέλεσμα η κοιλίτσα της να είναι λίγο πιο φουσκωμένη και να την βγάζουν όλοι έγκυο.

«Θέλω να σας πω 2 πολύ στενάχωρα πράγματα. Το ένα είναι ότι συνειδητοποίησα ότι έχω πρόβλημα με την γλουτένη και έχω στεναχωρηθεί.

Και το δεύτερο είναι ότι γυναίκα δημοσιογράφος έστειλε μήνυμα σε έναν φίλο μου και τον ρώτησε αν είμαι έγκυος, επειδή είπε σε ένα Story έχω πάρα πολύ μεγάλη κοιλίτσα. Πήγα στην Θεσσαλονίκη και προφανώς έφαγα τον πάτο μου, είχε πρηστεί η κοιλιά μου γιατί έφαγα πάρα πολλά ψωμιά και μια γυναίκα γύρισε και είπε αυτό. Μα το Θεό μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Κοκκίνησε το κεφάλι μου και η μούρη μου από τα νεύρα. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το bullying που τρώω για την εγκυμοσύνη.

Παιδιά από τότε που ανακοίνωσα ότι θα παντρευτώ μέχρι σήμερα, καθημερινά δεν μπορώ να φάω, δεν μπορώ να πάρω κιλά, δεν μπορώ να πρηστώ, δεν μπορώ να φάω γλουτένη, όσπρια, γιατί άμα τολμήσω και δεν είμαι πλάκα, μου λένε ότι είμαι έγκυος. Μου έχουν κάνει τόσο ψυχολογικό πόλεμο που πραγματικά με έχουν κάνει να σκέφτομαι ότι δεν θέλω ποτέ να κάνω παιδιά, ειδικά οι γυναίκες!

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που περνάμε οι γυναίκες που με το που παντρευόμαστε πρέπει να υποθέτουν όλοι ότι είμαστε έγκυος. Πρέπει στον πρώτο χρόνο να μείνουμε έγκυος. Άσε μας ρε παιδί μου, ήσυχες. Το έχω πει χιλιάδες φορές. Θεωρώ πολύ αδιάκριτο όλο αυτό το πράγμα γιατί μπορεί μια γυναίκα να μην μπορεί να κάνει παιδιά, ή να μη θέλει να κάνει παιδιά και είναι δικαίωμα της. Να μην μπορεί και να προσπαθεί και να της είναι δύσκολο. Δηλαδή γιατί πρέπει να πρήζουμε τον κόσμο για αυτό το πράγμα;

Πάλι μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Έχω το δικαίωμα να φάω ψωμί και να πρηστώ, έχω δικαίωμα να παχύνω. Όλες αυτές που το λένε αυτό, έχουν τεράστια κοιλιά, μεγαλύτερη από μένα. Αναρωτιέμαι αν ρωτάνε αυτές και εν τέλει εγώ αισθάνομαι χάλια για τον εαυτό, εάν τρώω λιγάκι παραπάνω και έχω κοιλιά. Όπως κάνουν δηλαδή όλοι, αλλά όταν το κάνω εγώ μου λένε “είσαι έγκυος”», ανέφερε έξαλλη η Κόνι Μεταξά.