Στα δικαστήρια ξανά Κώστας Δόξας και Μαρία Δεληθανάση - Οι αντιδράσεις του απέναντι στην κάμερα

Τι είπαν στην αίθουσα ο αδερφός του τραγουδιστής και ο πρώην πεθερός του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα δικαστήρια ξανά Κώστας Δόξας και Μαρία Δεληθανάση - Οι αντιδράσεις του απέναντι στην κάμερα

Στα δικαστήρια βρέθηκαν ξανά ο Κώστας Δόξας με την Μαρία Δεληθανάση. Σήμερα 2/11 ήταν σε εξέλιξη η δίκη για την αγωγή που έκανε ο τραγουδιστής στην πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση ζητώντας της επίσης αποζημίωση.

Πριν από κάποια λεπτά ολοκληρώθηκε η συζήτηση σύμφωνα με την δημοσιογράφο της εκπομπής Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως μέσα στην αίθουσα ήταν σαν δυο ξένοι, με τον έναν να ρίχνει κλεφτές ματιές στον άλλον όταν ο μάρτυρας που εκπροσωπούσε την πλευρά του καλλιτέχνη - που ήταν ο αδερφός του - έδινε κατάθεση.

Ο Άκης Δείξιμος δήλωσε πως όλη αυτή η περιπέτεια κόστισε πάρα πολύ στον Κώστα, ενώ επέμενε πως ο ξυλοδαρμός είναι κατασκευασμένος και ψευδές - δείτε φωτογραφία της με χτυπημένο πρόσωπο. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το παιδί τους - δείτε εδώ καταθέσεις και μαρτυρίες στην δίκη για το διαζύγιό τους.

Από την άλλη, ο πατέρας της κ. Δεληθανάση δήλωσε πως δεν είχαν καλές σχέσεις από την πρώτη στιγμής της γνωριμίας τους. Επίσης του είχε στείλει επιστολή ρωτώντας γιατί συμβαίνουν όλα αυτά. Μάλιστα, αποκάλυψε πως πριν 20 χρόνια έχασαν σε τροχαίο την αδερφή της, για αυτό και θέλει να βλέπει την κόρη του πάντα ευτυχισμένη.

Οι αντιδράσεις Δόξα και Δεληθανάση

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον Κώστα Δόξα με την δημοσιογράφο να του κάνει ερωτήσεις, ωστόσο ο τραγουδιστής δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση. Την ίδια στάση κράτησε και ο αδερφός του Άκης Δείξιμος. Το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι πως "του κόστισε πολύ του αδερφού μου παιδιά".

Από την άλλη ούτε και η Μαρία Δεληθανάση θέλησε να κάνει δηλώσεις. «Περιμένουμε την απόφαση, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ευχαριστούσε», αρκέστηκε να πει στην δημοσιογράφο.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, η απόφαση μπορεί να βγει μετά από 5 ακόμη και 8 μήνες.