Με ημιδιάφανο μπλουζάκι, στενό παντελόνι και ψηλοτάκουνα μποτάκια - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Εύης Ιωαννίδου μετά τον χωρισμό με τον Ίνο Φάις

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μία δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης 2/11 για την Εύη Ιωαννίδου, το κορίτσι που έγινε γνωστό μέσα από την συμμετοχή του στο GTNM πριν από μερικά χρόνια. Μετά από περίπου τρία χρόνια σχέσης με τον Ίνο Φάις, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και έτσι πλέον προχωρά μόνη της στη ζωή, ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο.

Ο χωρισμός τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, έλαβε χώρα πριν από περίπου δύο μήνες. Το μοντέλο, λοιπόν, δύο μήνες αργότερα, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το τέλος της σχέσης της και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε και την απαθανάτισε.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Εύης Ιωαννίδου μετά τον χωρισμό της

Βρέθηκε στο εστιατόριο Beluga, μαζί με τον Νεκτάριο Σκαμνάκη, φορώντας ένα μαύρο τζιν παντελόνι, κολλητό, μαύρο c-through μπλουζάκι , ψηλοτάκουνα μποτάκια και μία μικρή τσάντα με αλυσίδα στα χέρια της. Μοναδικά της κοσμήματα ένα κολιέ στον λαιμό και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια! Μάλιστα, είχε πιάσει τα μισά μαλλιά της ψηλά και το μακιγιάζ της ήταν απαλό σε γήινους τόνους. Με ένα από look, αλλά κομψό, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την τελευταία δημόσια έξοδο με τον πρώην της.

Εύη Ιωαννίδου εμφάνιση μετά τον χωρισμό

Εύη Ιωαννίδου Σκαμνάκης

Γιατί χώρισε

Η σχέση τους είχε πολλά on και off, καθώς αρκετοί ήταν οι χωρισμοί και οι επανασυνδέσεις! Αυτή τη φορά ωστόσο το τέλος είναι οριστικό και ήρθε σε πολύ καλό κλίμα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η τελευταία προσπάθεια επανασύνδεσης αποδείχθηκε άκαρπη και βασικό "αγκάθι" ήταν η απόσταση ανάμεσα τους. Το μοντέλο μένει και δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας αρκετά συχνά ταξίδια στο εξωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω μόντελινγκ, ενώ εκείνος ζει και δουλεύει στην Αθήνα. Ο χωρισμός όμως έγινε με αξιοπρέπεια και κράτησαν φιλικές σχέσεις.