''Έπεσαν'' οι πλάτες του Tyler McBeth - Έκανε μόνος του την μετακόμιση όσο ο Κασσελάκης συναντούσε τον Μητσοτάκη

Κουβάλαγε ρούχα και συσκευές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη (2/11) ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε επίσημα και για πρώτη φορά τον Στέφανο Κασσελάκη (δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό) με τον σύζυγο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να είναι απασχολημένος σχετικά με το νέο τους σπίτι.

Πιο αναλυτικά, με ρεπορτάζ του Super Κατερίνα έγινε γνωστό, πως ο Tyler ΜcBeth ολοκλήρωνε τη μετακόμιση τους, στο νέο σπίτι, που βρήκαν στην Αθήνα μεταφέροντας προσωπικά τους αντικείμενα από το ένα διαμέρισμα στο άλλο.

Τι έκανε ο Tyler όσο ο Στέφανος Κασσελάκης συναντούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη

O Τyler μετέφερε λοιπόν, με ειδικό όχημα και με τα χέρια τους μικρές συσκευές, ρούχα και άλλα αντικείμενα, όσο ο σύζυγός του είχε από το πρωί της Τετάρτη (1/11) συζητήσεις και συσκέψεις με πολιτικά πρόσωπα.

Οι πανάκριβες βέρες του Κασσελάκη και του Tyler από το γάμο τους

Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αμερική και φυσικά δεν γίνεται γάμος χωρίς τις κατάλληλες βέρες. Συγκεκριμένα το ζευγάρι φαίνεται ότι έδωσε μεγάλη βάση στις βέρες οι οποίες θα συμβόλιζαν τον παντοτινό δεσμό τους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη στο Mega πρόκειται για βέρες ενός πασίγνωστου οίκου. Η μία κοστίζει 2.240, δηλαδή 4.480 οι δύο, είναι χρυσές ενώ το ζευγάρι έχει μαζί και ασορτί βραχιόλι.

Δείτε επίσης: Οι πρώτες εικόνες του Στέφανου Κασσελάκη & του McBeth με τις βέρες στο χέρι

Δείτε εδώ τις βέρες: