Άρης Καβατζίκης: «Προσωπικά προσβάλει την αισθητική μου και...» - "Κατακεραυνώνει" τη Πέγκυ Θεολόγη

Κόλαφος ο γνωστός δημοσιογράφος

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Άρης Καβατζίκης: «Προσωπικά προσβάλει την αισθητική μου και...» -

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Άρης Καβατζίκης, ήταν καταπέλτης για το δημοφιλές plus size model και TikToker, Πέγκυ Θεολόγη, μετά από μία συνέντευξη, που παραχώρησε εκείνη στην πρωινή εκπομπή "Πάμε Δανάη", σήμερα, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega.

«Η ενασχόληση με το Tik Tok ήρθε εντελώς μονή της. Άνοιξα τον λογαριασμό μου στον covid. Πρόπερσι άνοιξα ξανά το λογαριασμό, μου έδειξαν αγάπη και ήρθε η εξέλιξη μόνη της. Δεν είχα σκοπό να γίνω γνωστή. Διαλέγω ποια κομμάτια της ζωής μου θέλω να δείξω στο κοινό. Όταν έπρεπε να μιλήσω για τον χωρισμό, ένιωσα, ότι πνίγομαι, άλλα λέω πρέπει πάλι να μιλήσεις με ειλικρίνεια, όπως τόσο καιρό. Κάπου ξεφεύγουν τα πράγματα στο TikTok και είναι άσχημο αυτό, περνάμε κάποιες γραμμές.

Δείτε επίσης: «Είναι η τελευταία φορά που βλέπετε τον Άρη Καβατζίκη και τη Δέσποινα Καμπούρη...» - Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα

Μου λένε διάφορα για τα κιλά μου, για τα μαλλιά μου, για τα νύχια μου. Δεν λένε άπλα τη γνώμη τους, προσβάλλουν. Μου έχουν πει, ότι είμαι μια τεμπέλα. Θα έπρεπε να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο άλλος. Είναι πολύ σκληρό, δυσκολεύτηκα να το διαχειριστώ. Δεν μπορούν να δεχθούν, ότι μία γυναίκα με παραπανίσια κιλά, μπορεί να είναι θηλυκά ντυμένη. Κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν νούμερα και λάμψη. Αφού μπορώ, πάρτε. Μου έρχονται προτάσεις για διαφημίσεις, τους αρέσουν πολύ», σχολίασε για όλα τα κομμάτια της ζωής της, που απασχολούν το μοντέλο.

Το σχόλιο του Άρη Καβατζίκη

«Διαφωνώ σε κάτι με την κυρία Θεολόγη, που φυσικά δεν γνωριζόμαστε. Η ίδια προφανώς έχει θέμα με τον κακό σχολιασμό, που γίνεται στα social media και σε αυτή την πλατφόρμα, το TikTok. Είμαι μαζί της σε αυτό. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να την αποκαλέσει με οποιονδήποτε χαρακτηρισμό. Γιατί τώρα να την χαρακτηρίσω, αν η κοπέλα έχει παραπάνω κιλά ή οτιδήποτε; Καλά κάνει και τα έχει.

Δεν θέλω να επιτεθώ στην κυρία Πέγκυ Θεολόγη για τον σωματότυπό της, που από ό,τι κατάλαβα δέχεται πολύ σχολιασμό. Παρόλα αυτά όμως, θα ήθελα να μάθω την άποψή της σε κάτι. Επειδή παρακολουθώ τα πλάνα και βλέπω, τι ακριβώς κάνει στο Tik Tok. Εμένα προσωπικά προσβάλει την αισθητική μου και καταπατά, έναν κοινωνικό κανόνα, το να τρως και να μιλάς με γεμάτο στόμα. Από ότι βλέπω τρώει μπροστά στην κάμερα και μιλάει στο κοινό της. Εμένα αυτό είναι μια καταστρατήγηση ενός κοινωνικού κανόνα. Είμαι πάντα αυστηρός σε τέτοια θέματα. Βλέπετε, τρώει και μιλάει στο κοινό της. Σε αυτό επιδέχεται κάποιο σχόλιο ή δεν θέλει να της μιλάνε και γι’ αυτό;»

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: