Κόντρα δίχως τέλος: «Στην ηλικία του ο κύριος Μικρούτσικος θα μπορούσε να έχει λίγο περισσότερο επίπεδο» - Το νέο ξέσπασμα του Light

«Τι επαγγέλλεται η Ερασμία Μάνου; Είναι κάτι εκτός από κόρη μιας τραγουδίστριας;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κόντρα δίχως τέλος: «Στην ηλικία του ο κύριος Μικρούτσικος θα μπορούσε να έχει λίγο περισσότερο επίπεδο» - Το νέο ξέσπασμα του Light

Ο κριτής του Fame Story και διάσημος τράπερ Light έκανε μία δήλωση πρόσφατα, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις: «Γιατί να ακούω Active Member; Είμαι 28 χρονών. Γιατί να ακούω Active Member; Έχω κάποιο πρόβλημα;», είπε συγκεκριμένα.

Το πρωί της Πέμπτης 2/11, λοιπόν, ο Μιχάλης Μυτακίδης, μέλος του συγκροτήματος, απάντησε μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, χωρίς να δείχνει πως υπάρχει κάποια ενόχληση, προσκαλώντας, μάλιστα, τον καλλιτέχνη να επικοινωνήσει μαζί του.

Η απάντηση του Μιχάλη Μυτακίδη στον Light

«Εντάξει, ας μην ξεχνάς ότι είναι μικρός σε ηλικία το παιδί, είναι 27 χρονών και θα του ευχηθώ να μείνει έτσι. Ο καθένας έχει τη γνώμη του... Να του θυμίσω μόνο ότι αν κάναμε μουσική για ανθρώπους που έχουν ψυχολογικά προβλήματα θα ήμασταν οι πιο εμπορικοί στην Ελλάδα γιατί αυτή τη στιγμή το 90% του κόσμου έχει ψυχολογικά προβλήματα και θα γεμίζαμε στάδια κάθε δύο μέρες. Με πείραξε πιο πολύ για την Μαρινέλλα παρά για εμάς», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Μπορεί να τον έχουν φωνάξει στο show για άλλο λόγο. Του δόθηκε η ευκαιρία να βγάλει κάποια έξτρα λεφτά, να πάει εκεί και να νομίζει ότι μπορεί να κρίνει οποιοδήποτε. Δεν θα ρίξω το φταίξιμο σε αυτόν, θα το ρίξω σε αυτόν που το οργάνωσε. Να μάθει δέκα πραγματάκια περισσότερα. Έχει μεγάλο πλούτο η μουσική. Μπορεί, βέβαια, να έχει λαδώσει το εντεράκι του αυτή τη στιγμή, να περνάει καλά και να μην έχει τέτοιες ανησυχίες. Δεν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο, το μόνο που μπορώ να κάνω για εκείνον αν θέλει να κάνει μία βόλτα εδώ στο Πέραμα που έχω μία δισκοθήκη με 100.000 δίσκους, να κάτσει με το γιο μου που είναι συνομήλικοι περίπου να του κάνει ένα φροντιστήριο μουσικό που μπορεί να μην πληρώνετε καν αυτό, είναι ανεκτίμητο».

Η τοποθέτηση του τράπερ

«Εξαιρετική τοποθέτηση, αρμόζει στην ηλικία τους και στην ωριμότητά τους. Να τη σημειώσει ο κύριος Μικρούτσικος και την επόμενη φορά να έχει την ίδια χάρη με τους Active Member. Ο κύριος Μυτακίδης χειρίστηκε το ζήτημα με εξαιρετική ωριμότητα σε αντίθεση με τον 75χρονο Μικρούτσικο.

Θα περίμενε κάποιος ότι στην ηλικία του ο κύριος Μικρούτσικος θα μπορούσε να έχει λίγο περισσότερο επίπεδο. Και θα είμαι ο εαυτός μου και θα λέω τα πράγματα όπως θέλω να τα πω. Τώρα άμα σε κάποιους αρέσουν, αρέσουν άμα σε κάποιους δεν αρέσουν, πάλι καλώς, δεν είμαστε εδώ για να αρέσουμε σε όλους.

Δεν κατηγόρησα όλους τους παλιούς σύνθετες, εγώ αυτό που είπα είναι ότι σε ένα show του 2023 που ψάχνει να βγάλει ένα σύγχρονο star μου φαίνεται ψιλοανούσιο να κρίνουμε ένα νεαρό παιδί βάσει της ικανότητας της να εκτελέσει ένα τραγούδι 75 ετών.

Ούτε είπα ότι δεν πρέπει να ακούμε παλιά τραγούδια ούτε ότι όλα τα τραγούδια είναι για τα μπάζα, Και εγώ ακούω παλιά μουσική και ελληνική και ξένη και κλασικά... Σε καμία περίπτωση δεν καταδικάζουμε ούτε όλη την παλιά μουσική ούτε τους συνθέτες, υπάρχουν λαμπροί συνθέτες και λαμπροί τραγουδιστές. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα και μην αλλάζουμε τις δηλώσεις μου με σκοπό να παρεξηγηθεί κάποιος!», επισήμανε στη συνέχεια ο Light, πετώντας νέα "καρφιά" προς τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος τον κατέκραξε τις προάλλες.

Φυσικά και ο ίδιος δεν έμεινα άπραγος και προχώρησε σε μία αιχμηρή ανάρτηση για εκείνον, μιλώντας για καπή, πι και μαγκούρες (δείτε εδώ το ηχητικό ντοκουμέντο).

Όσον αφορά σε ανάρτηση που έκανε η Ερασμία Μάνου για τον ίδιο, και το όλο θέμα με τον Μικρούτσικο, δήλωσε: «Τι επαγγέλλεται η Ερασμία Μάνου; Είναι κάτι εκτός από κόρη μιας τραγουδίστριας; Την ξέρουμε; Όταν γίνει γνωστή θα τις απαντήσουμε. Ούτε προσβάλλω τους ανθρώπους με μειωμένη κινητικότητα, ούτε προσβάλλω τους μεγαλύτερους ανθρώπους. Όταν μιλάω για έναν άνθρωπο, συγκεκριμένα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μιλάω για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Τώρα το να προσπαθούν να βγάλουν λαβράκι από το τίποτα και από τη μύγα ξύγκι είναι χαρακτηριστικό των low IQ ανθρώπων. Να προσπαθούν να γενικοποιήσουν μία δήλωση η οποία ήταν πάρα πολύ συγκεκριμένη».

Η ανάρτηση της Ερασμίας Μάνου