«Η μαγκιά δεν κρύβεται και όμως εγώ στη φυλακή την έκρυψα» - Τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ο Λάκης Γαβαλάς στο κελί

Αυτό που του έλειψε περισσότερο εκείνη την περίοδο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε συνέντευξη στο Breakfast at star στη στήλη της Φωτεινής Ψυχίδου, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη (2/11) με τον σχεδιαστή μόδας να κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή του και φυσικά για τα χρόνια, που έμεινε στη φυλακή.

Αυτό λοιπόν, που τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς είναι, ότι όσο έζησε στο κελί δεν ένιωσε άνετα να δείξει όλα τα κομμάτια του χαρακτήρα του και μάλιστα δε δίστασε να παραδεχτεί, πως σαν λάτρης του χορού, που είναι, του έληξε το ζεϊμπέκικο (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις του για την τωρινή σχέση του).

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για τα χρόνια που έκανε φυλακή

«Εσείς θεωρείτε, πως είναι σωστό να κάτσω 15 μήνες στη φυλακή χωρίς να χορέψω ούτε ένα ζεϊμπέκικο; Η μαγκιά δεν κρύβεται κυρία μου και όμως εγώ στη φυλακή την έκρυψα, γιατί ήθελα να είμαι τιμωρημένος. Εκεί θέλω να ανήκω, είμαι ένας άνθρωπος που αν δεν φυλακιστεί, η ελευθερία του, είναι ακαταλαβίστικη», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Οι φρικιαστικές μνήμες του Γαβαλά από τη φυλακή

«Έμεινα στη ΓΑΔΑ 35 μέρες, γιατί δεν ήξεραν πού να με βάλουν. Δεν ήταν αστείο. Έχουν περάσει από μέσα τραγουδιστές, σαΐνια της Νύχτας. Έμαθα τι είναι η τζιβάνα, η χαρμάνα, όλο αυτό...Ο άνθρωπος δυστυχώς προσαρμόζεται. Ήταν τραγικό. Ήταν ένα παιδί, πολύ μάγκας, που είχε σκοτώσει τρεις, είχε απαγάγει άλλους δύο και αυτός έκανε τον ταξιθέτη στον Κορυδαλλό. Φώναζε μέσα: παιδιά, έχουμε έναν σταρ, τον Λάκη Γαβαλά.

Φοβήθηκα με την έννοια του πώς πρέπει να το αντιμετωπίσω, για να είμαι αξιοπρεπής. Eκεί δεν πρέπει να τσακωθείς Μου αρέσει που έλεγαν ότι είναι η πτέρυγα των VIP και σαχλαμάρες κι εκεί έφερναν όσους τσακώνονταν από τις άλλες πτέρυγες, επειδή ήταν πιο μικρή, για να τους προστατεύσουν.

Κι εγώ έπρεπε να βλέπω κάθε τόσο είδα δύο αυτοκτονίες μέσα σε 10 μέρες, τους έσερναν δηλαδή να τους βγάλουν», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.