«Έκλαψα πολύ ακούγοντας την και...» - Η ανάρτηση της Μελέτη για τις αποκαλύψεις της Γκαγκάκη για το bullying που βίωσε στον Πρωινό Καφέ

«Συχνά αισθάνομαι πως ακόμα δεν νιώθω τελείως καλά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έκλαψα πολύ ακούγοντας την και...» - Η ανάρτηση της Μελέτη για τις αποκαλύψεις της Γκαγκάκη για το bullying που βίωσε στον Πρωινό Καφέ

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Σουσου βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 2/11 η Κατερίνα Γκαγκάκη. Στην συζήτηση λοιπόν που είχε με την Ελένη Τσολάκη, μίλησε μεταξύ άλλων και για την αποκάλυψη που είχε κάνει η Ελεονώρα Μελέτη σχετικά με το bullying που βίωσε όσο παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ στον ΑΝΤ1.

«Νομίζω, ότι υπήρχε μια συζήτηση για το αν ασκήθηκε bullying ή όχι και μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα και με το χέρι, όπου θες, πως έγινε το απόλυτο bullying στην Ελεονώρα Μελέτη. Αυτά τα οποία γίνονταν τότε, το έχω πει πάρα πολλές φορές, δεν θα τολμούσα να τα κάνω τώρα και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω, πως γίνεται ξαφνικά να πήρες τη ζωή ενός ανθρώπου και να είχαμε την απαίτηση να τη βάλουμε σε ένα τέτοιο καλούπι. Τώρα μου φαίνεται αδιανόητο, μιλάμε τώρα για 15, 17 χρόνια πίσω. Νομίζω ότι αναφερόταν...» - ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια της (δείτε ολόκληρη την δήλωση της με τις αποκαλύψεις).

Λίγο μετά την συνέντευξη της λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά δηλώνοντας πως νιώθει δικαίωση και ανακούφιση, ενώ όταν το άκουσε ξέσπασε σε κλάματα.

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη στα λεγόμενα της Κατερίνας Γκαγκάκη

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την @gagakia για την ειλικρινή τοποθέτηση και εύστοχη ανάλυση της. Για μένα αυτό ονομάζεται «δικαίωση», «ανακούφιση», «θεραπεία». Η @gagakia αναφέρεται στη περίοδο «πρωινού καφέ» όχι στην εκπομπή ή στο κανάλι, και ναι ο «τύπος» ήταν ο κακοποιητής. Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, συνεργάτες αυτών. Θα κρατήσω αυτή την εξομολόγηση και θα το κλείσω εδώ. Ας πάρουμε την ουσία και ας εστιάσουμε σε αυτό.

Εκεί έξω το ίδιο βιώνουν χιλιάδες άλλοι χωρίς να έχουν μια @gagakia να μιλάει για αυτούς και να τους υπερασπίζεται, αλλά και χωρίς να έχουν τις συνθήκες προϋποθέσεις που είχα εγώ να μπορέσω να το σταματήσω. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να νιώσω καλύτερα και πολλή θεραπεία. Συχνά αισθάνομαι πως ακόμα δεν νιώθω τελείως καλά. Κι αν αυτό ισχύει για μένα ισχύει και για τους άλλους. Ωστόσο χάρη σε αυτή τη τραυματική εμπειρία είδα τι θέλω να είμαι και πως δεν θέλω να γίνω. Κι αν αυτό ισχύει για μένα, ισχύει και για άλλους. Έκλαψα πολύ ακούγοντας τη @gagakia και την ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ελεονώρα Μελέτη Κατερίνα Γκαγκάκη