Μαγνήτισε τα βλέμματα με την ομορφιά της - Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Βικτώριας Καρύδα

Περπάτησε στην πασαρέλα και δεν έπαιρναν τα μάτια τους από πάνω της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μετά την δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή (δείτε την απόφαση του δικαστηρίου), η Βικτώρια Καρύδα αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει επιλέξει μια πιο ήσυχη ζωή έχοντας στην αγκαλιά της τα παιδιά της, ωστόσο, το μόντελιγνκ που τόσο αγαπούσε και αγαπά, το συνεχίζει ακόμη.

Το βράδυ της Τετάρτης 1/11 περπάτησε στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας. Η Kathy Heyndels μέλος του συλλόγου Ελλήνων Σχεδιαστών και ο Marios Togos παρουσίασαν τη νέα τους συλλογή, στα πλαίσια του 33 ου AXDW που διεξήχθη στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών και το μοντέλο εμφανίστηκε με δημιουργίες τους.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Βικτώριας Καρύδα

Η Βικτώρια Καρύδα εντυπωσιακή όπως πάντα άλλωστε, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με την ομορφιά της, σε μια από τις πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της.

Βικτώρια Καρύδα πασαρέλα

Βικτώρια Καρύδα AXDW

Να σημειώσουμε πως το μοντέλο το γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My style rocks. Βέβαια, πριν την συμμετοχή της στο παιχνίδι, είχε κερδίσει στα Playmate τον τίτλο της αναπληρωματικής Super Star, ενώ το 2004, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό «Μις Τουρισμός» και κέρδισε τον δεύτερο τίτλο. Αργότερα πήρε μέρος στον διεθνή διαγωνισμό «Top Model International» στο Κίεβο κερδίζοντας τον πρώτο τίτλο.

Στήριγμα της τα παιδιά της

Η Βικτώρια Καρύδα δεν ξεχνάει λεπτό τον άντρα που την έκανε ευτυχισμένη και με τον οποίο αγαπήθηκαν στο τέρμα. Έχει πατήσει ωστόσο ξανά στα πόδια της για τα παιδιά της. Τα δυο αγγελούδια που ήταν και οι καρποί του έρωτα τους.

Έχει ανέβει επίσης ξανά στις πασαρέλες, ενώ όλο τον ελεύθερο χρόνο της από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τον έχει αφιερώσει στην κόρη και το γιο της.

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις μάλιστα που έκανε στο προφίλ της στο Instagram δημοσίευσε και μια φωτογραφία τους αγκαλιά, δείχνοντας μας πόσο έχουν μεγαλώσει (δείτε πως ζει οικονομικά).

Βικτώρια Καρύδα παιδιά