«To Deal είναι η μεγάλη μου αγάπη, αλλά...» - Ο Χρήστος Φερεντίνος αποκάλυψε το όνομα της βραδινής του εκπομπής και όχι μόνο!

«Τα νούμερα τηλεθέασης είναι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«To Deal είναι η μεγάλη μου αγάπη, αλλά...» - Ο Χρήστος Φερεντίνος αποκάλυψε το όνομα της βραδινής του εκπομπής και όχι μόνο!

Ο γνωστός παρουσιαστής, Χρήστος Φερεντίνος μίλησε στην πρωινή εκπομπή "Πρωινό Σουσού", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open, σήμερα, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε την αγάπη του για το Deal, αλλά και το όνομα της βραδινής του εκπομπής.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Φερεντίνου

«Έχουμε ξεκινήσει με μονομαχίες, ένας χαμός. To Deal είναι η μεγάλη μου αγάπη, αλλά ο Μονομάχος είναι κάτι διαφορετικό και μου αρέσει πολύ. Η νέα μου βραδινή εκπομπή στον ΣΚΑΙ θα λέγεται "Σάββατο γλεντάμε", αλλά θα έχει γλέντια. Θα έχει στοιχεία από το "Στην υγειά μας ρε παιδιά", όπως παρέα, τραγούδι και γέλιο. Θα με δείτε και εμένα δυστυχώς, να τραγουδάω. Δεν έχει τύχει να παρακολουθήσω το "Μεγάλο Παζάρι", γιατί εκείνη την ώρα είμαι στο γύρισμα.

Δείτε επίσης: Χρήστος Φερεντίνος: «Μετά από 7 χρόνια Deal στον ALPHA και 10 χρόνια γενικότερα, είναι...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη του παρουσιαστή

Τα νούμερα τηλεθέασης είναι ένας μαραθώνιος σε ένα καθημερινό πρόγραμμα. Είμαι ευχαριστημένος και συνεχίζουμε. Είμαι χαρούμενος για τη συνεργασία μου με τον ΣΚΑΙ, είναι ένα γνώριμο περιβάλλον για μένα το καινούργιο περιβάλλον,

Ήταν δύσκολη απόφαση μετά από δέκα χρόνια να φύγω από τον Alpha και να αφήσω το Deal. Ο κύκλος του Deal δεν έχει κλείσει οριστικά για μένα. Σταμάτησε στην κατάλληλη στιγμή του, που δεν είχε φθαρεί και ήταν στο πικ του. Αν δε θέλει ο κόσμος και δεν είναι αποδέκτης, ότι και να κάνουμε δεν έχει νόημα», παρατήρησε ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: