«Έπρεπε να φοράω 2 κορμάκια, 30 καλσόν, το σουτιέν τεράστιο μην τυχόν και βγει κρεατάκι» - Ο λόγος που η Βόσσου ήθελε να χάσει περιττά κιλά από το σώμα της

Η μάχη που έδωσε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σοφία Βόσσου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού Σουσού, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη (2/11) λίγο πριν την πρεμιέρα της με την τραγουδίστρια να μιλάει για την κόρη της, την καριέρα της και τα δύσκολα σημεία, που αντιμετώπισε με τον εαυτό της.

Πιο αναλυτικά, η ίδια δεν έχει κρύψει όλα αυτά τα χρόνια, που είναι γνωστή το πρόβλημα υγείας και τη μάχη, που έδωσε για να το ξεπεράσει, απαντώντας μάλιστα συχνά σε όσους θεωρούσαν, πως συντρέχει κάτι άλλο με το βάρος, που έχανε.

Δείτε επίσης: «Άνοιξε ένα συρίγγιο! Είχαν φτάσει 37 κιλά εξαιτίας...» - Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου με το πρόβλημα υγείας της

Αυτή τη φορά η Σοφία Βόσσου αποκάλυψε, πως στο παρελθόν έβρισκε διάφορους τρόπους να δείχνει πιο αδύνατη, καθώς πέρασε μια φάση με τον εαυτό της, που το οποιοδήποτε ''ψεγάδι'' έπρεπε να το κρύβει.

Οι αποκαλύψεις της Σοφίας Βόσσου για τις αυξομειώσεις βάρους

«Είμαι υπέρ της άποψης, πως ο άνθρωπος πρέπει να έχει ένα κανονικό βάρος, επειδή υπήρξα παχουλή και υπέρβαρη κλπ, εγώ με θέλω κανονικό άνθρωπο, γιατί βίωσα και εκείνο, βιώνω και αυτό τώρα, γιατί σαν κανονικός άνθρωπος περπατάω πιο εύκολα, αθλούμαι πιο εύκολα, φοράω ό,τι θέλω, έχει μεγάλη διαφορά από το να έχεις παραπανήσια κιλά, πόσω μάλλον για την υγεία μας...δεν έχω κανέναν ρατσισμό!

Ένιωθα πάντα καλά με μένα εγώ, ωστόσο τα κιλά με βάραιναν, δηλαδή βασανιζόμουν στο ντύσιμο, γιατί ήμουν και κοκέτα πάντα δεν ήθελα να περισσεύουν από εδώ και από εκεί, ήμουν πολύ δύστροπη με αυτό το πράγμα με τον εαυτό μου. Οπότε έπρεπε να φοράω 2 κορμάκια, 30 καλσόν, το σουτιέν τεράστιο μην τυχόν και βγει κρεατάκι, είχα τέτοιους ψυχαναγκασμούς. Θέλω αισθητικά κατά τη δική μου άποψη και πάλι να φαίνεται κάτι όμορφο», έγραψε η Σοφία Βόσσου.

Όσα δεν ξέρουμε για την προσωπική της ζωή

«Έχω συναντήσει 3 φορές τον άντρα της ζωής μου. Με τον έναν θα μπορούσε να έχω σχέση. Ποτέ δεν θα κάνω την πρώτη κίνηση σε σχέση. Αυτή είναι η δουλειά του άντρα. Η γυναίκα δίνει το πράσινο φως. Αν το άντρας δεν κάνει την πρώτη κίνηση, θα είναι σαν ευνουχισμένος», εξομολογήθηκε έπειτα από σχετική ερώτηση.