«Έφυγε από καρκίνο! Είχε αρχίσει και δεν καταλάβαινε» - Συνταρακτική αποκάλυψη για τη Μίνα Αδαμάκη ένα χρόνο από τον θάνατό της

Δε μίλησε κανείς για τη μάχη της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από σχεδόν έναν χρόνο έφυγε από τη ζωή η Μίνα Αδαμάκη (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία της) με τον καλλιτεχνικό χώρο να συγκινείται πολύ τις ημέρες, που γνωστοποιήθηκε το θλιβερό γεγονός.

Μέσα από νέες δηλώσεις, που παραχώρησε στην κάμερα του Super Κατερίνα ο σεναριογράφος και προβλήθηκαν την Πέμπτη (2/11) δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στη μεγάλη απώλεια της ηθοποιού.

Ανοιχτά μάλιστα ο Μιχάλης Ρέππας παραδέχτηκε, πως η ηθοποιός έφυγε νικημένη από τον καρκίνο και αυτό είναι κάτι, που έπρεπε να τονιστεί, καθώς πριν ακόμα φύγει από τη ζωή η Αδαμάκη δημιουργήθηκε μία παραφιλολογία σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

Η αποκάλυψη για πρόβλημα υγείας της Μίνας Αδαμάκη

«Μιλούσαμε με την Μίνα Αδαμάκη όχι πάρα πολύ συχνά. Έχω την εντύπωση ότι στο τελευταίο μας τηλεφώνημα, έχω την εντύπωση, ότι η Μίνα είχε αρχίσει και ίσως δεν καταλάβαινε πολύ και αυτό εγώ μέσα μου το παίρνω σαν ευλογία, γιατί έφυγε από καρκίνο, όπως θα ξέρεις και ίσως να μην κατάλαβε», είπε ο Μιχάλης Ρέππας.

Η τελευταία συνέντευξη της

«Αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε. Και εμένα δεν μου πάνε. Δεν μου πήγαν ποτέ και για αυτό δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη. Το παιδί είναι full time job και δεν μπορείς να πεις ότι σήμερα θα δώσεις αυτό και αύριο θα δώσεις λίγο λιγότερο. Αυτό συνεπάγεται ότι θα είσαι απολύτως δοσμένος σε αυτό το πλάσμα για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά και επίσης δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο.

Η ιστορία με τον Πέτρο Φιλιππίδη και το metoo με κλόνισε πολύ. Δεν θα ήθελα να την συζητήσω. Τα δέχομαι ότι υπάρχουν τόσο όσο αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να τα αξιολογήσω κιόλας και είναι πολύ δύσκολο», είχε πει η Αδαμάκη.