Μέγκι Ντρίο: «Τα νούμερα του Shopping Star αποδεικνύουν, ότι...» - Κόλαφος το νεαρό μοντέλο

«Με τη Ραμόνα Βλαντή ήμασταν στο ίδιο μέρος και...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το γνωστό μοντέλο, Μέγκι Ντρίο, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το reality μόδας "Greece 's Next Top Model", που προβλήθηκε από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star, σε μία δημόσια βραδινή εμφάνισή της, παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες, οι οποίες και παρουσιάστηκαν από την εκπομπή "Mega Καλημέρα", του Mega.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, το ενδεχόμενο να τη δούμε στην τηλεόραση και πολλές διάσημες κυρίες, όπως η Ραμόνα Βλαντή.

Οι δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο

Με τη Ραμόνα Βλαντή βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος, αλλά δε μιλήσαμε, στην πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη, και δεν πρόκειται να μιλήσουμε. Τα νούμερα του Shopping Star αποδεικνύουν ότι λείπει η Βίκυ Καγιά. Πολλές πρωινές εκπομπές για εμένα είναι για αλλαγή, ζάπινγκ.

Δείτε επίσης: Άλλαξε όλο της το πρόσωπο όταν αναφέρθηκε το όνομά της - Η έντονη αντίδραση της Ραμόνας Βλαντή στην κάμερα σε ερώτηση για τη Μέγκι Ντρίο

Θέλω να υπάρχει λόγος, για να επιστρέψω στην τηλεόραση, όχι απλά να παίζω, και να παίρνω ένα μεροκάματο, όπως κάνουν μερικές κυρίες της τηλεόρασης. Τα πράγματα είναι λίγο περίεργα στην προσωπική μου ζωή και δε θέλω να μιλήσω για αυτά», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε την τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε για το I' am a celebrity

«Είχα μια πρόταση για το I' am celebrity. Ήταν συζητήσιμα τα χρήματα. Γενικά αν έκανα ριάλιτι ή τηλεοπτική πρόταση θα το έκανα με καλά λεφτά αλλιώς δεν θα το έκανα διαφορετικά, Ξεκινούσαν τα λεφτά από 8000 την εβδομάδα και μετά ήταν συζητήσιμα για μερικά πρόσωπα.» είπε αρχικά.

«Ο Λιανός δεν μου αρέσει πάρα πολύ σαν παρουσιαστής. Κουράστηκα να τον βλέπω στα ίδια πρότζεκτ. Είναι copy paste του Τανιμανίδη. Είναι wanna be Τανιμανίδης». πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Άλλαξε όλο της το πρόσωπο όταν αναφέρθηκε το όνομά της - Η έντονη αντίδραση της Ραμόνας Βλαντή στην κάμερα σε ερώτηση για τη Μέγκι Ντρίο

«Πέραν της τηλεοπτικής κόντρας που έχω με τη Ραμόνα Βλαντή θα την έβλεπα σαν κριτή στο My Style Rocks. Αλλά δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη Σοφία Χατζηπαντελή» κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο: