«Τι μετεγγραφές καλέ; Ποιος θα έρθει;» - Τι αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη για το τηλεοπτικό της μέλλον στο Mega

«Περνώ πάρα πολύ ωραία στην πρωινή εκπομπή με τον Ιορδάνη»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Τι μετεγγραφές καλέ; Ποιος θα έρθει;» - Τι αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη για το τηλεοπτικό της μέλλον στο Mega

Για το επαγγλεματικό της μέλλον στο Mega και και την πρωίνη εκπομπή που παρουσιάζει με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, Κοινωνία ώρα Mega, μίλησε η Ανθή Βούλγαρη το πρωί της Πέμπτης 2/11 στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star.

Τι αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη για το τηλεοπτικό της μέλλον στο Mega

«Τι μετεγγραφές καλέ; Ποιος θα έρθει; Επειδή κοιμάμαι πολύ νωρίς δεν βλέπω τηλεόραση και δεν έχω ακούσει τίποτα. Έχουμε μια ειδική σχέση με το Mega και έχω σίγουρα ένα χρόνο ακόμα» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: Περιπέτεια στο νοσοκομείο για την Ανθή Βούλγαρη - Τα πρώτα λόγια μετά την επιστροφή της στο Κοινωνία Ώρα Mega

«Εφόσον περνάς κάπου καλά. Εγώ είμαι πολύ σταθερός άνθρωπος. Περνώ πάρα πολύ ωραία στην πρωινή εκπομπή με τον Ιορδάνη. Δεν μου περνά από το μυαλό μου να κάνω κάτι άλλο. Αν δεν περνούσα καλά, θα το σκεφτόμουν και ίσως να ήμουν σε συζητήσεις. Πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο. Είμαστε μία χαρά με τον Ιορδάνη, δόξα τω Θεώ περνάμε καλά, κάνουμε ωραία παρέα. Όσο μπορούμε κάνουμε την πλάκα μας γιατί με όλα αυτά που συμβαίνουν δύσκολα να κάνεις πλάκα. Νομίζω ότι το να έχεις μία καλή συνεργασία και χημεία με τον συνεργάτη σου είναι ευλογία» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η απάντηση για την οικογένεια και την απόκτηση παιδιών

Η ίδια έχει απαντήσει και για την δημιουργία οικογένειας με τον καλό της, αλλά και τις ερωτήσεις που κάνουν οι άνθρωποι του χώρου στις γυναίκες σχετικά με αυτό.

«Αν ερχόταν ένα παιδί και έπρεπε να μπει σε δεύτερη μοίρα η καριέρα θα το έκανα. Όταν αποφασίζεις να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί είσαι 100% δεσμευμένος με το παιδί. Αν δεν μπορείς, για μένα καλύτερα να μην το αποφασίσεις. Αν χρειαζόταν να είμαι ένα διάστημα μακριά από την τηλεόραση και αν μπορούσα να ανταπεξέλθω οικονομικά, θα το έκανα. Νομίζω ότι μπορείς να τα συνδυάσεις όλα. Τόσες γυναίκες δουλεύουν και να προλαβαίνουν όλα. Οι μαμάδες μας πως μας μεγάλωσαν; Δε δούλευαν; Το θέμα είναι να έχεις εποικοδομητικό χρόνο με το παιδί», αποκάλυψε.

Και εξήγησε: «Την ερώτηση “πότε θα κάνεις παιδί” τη θεωρώ πολύ άκομψη. Για πολλούς λόγους. Γιατί μια γυναίκα να μη θέλει ή να προσπαθεί και να της κάνει την ερώτηση τη στιγμή που προσπαθεί και να μην έχει πετύχει. Εγώ έχω έρθει πολλές φορές σε αυτή τη θέση. Υπάρχουν γυναίκες που δεν θέλουν να κάνουν παιδί. Γιατί πρέπει να μας φαίνεται αφύσικο αυτό; Μπορεί να πληγώσεις, μπορεί να γίνει μαχαίρι στην καρδιά αυτή η ερώτηση».