«Έχω ένα μαδομ@@νι» - ''Κόκκαλο'' η Ζήνα Κουτσελίνη στην πρεμιέρα της στο Star με ατάκα που δεν έπρεπε να ακουστεί

Αμηχανία στο ''Βράδυ με τη Ζήνα''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχω ένα μαδομ@@νι» - ''Κόκκαλο'' η Ζήνα Κουτσελίνη στην πρεμιέρα της στο Star με ατάκα που δεν έπρεπε να ακουστεί

Ημέρας πρεμιέρας ήταν η Τετάρτη (1/11) για τη Ζήνα Κουτσελίνη στο Star παρουσιάζοντας την πρώτη late night εκπομπή στην καριέρα της ''Ζήνα, το βράδυ'' (δείτε εδώ πως τα πήγε σε τηλεθέαση η πρεμιέρα).

Η εκπομπή μεταδιδόταν ζωντανά, ξεκίνησε στις 11 και ολοκληρώθηκε στις 2 τα ξημερώματα. Να τονίσουμε εδώ, πως σκοπός της Κουτσελίνη μέσω του προγράμματος αυτού είναι να αναδείξει θέματα, που στη μεσημεριανή ζώνη δε μπορεί

Αυτό ωστόσο, που ακούστηκε στον αέρα του Star από μέλος της εκπομπής ήταν αρκετά ατυχές, καθώς είχε την εντύπωση, πως δεν θα ακουστεί στον αέρα ή πως το μικρόφωνο του ήταν εντελώς κλειστό.

Η ατυχή στιγμή στον αέρα της πρεμιέρας της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star

«Έχω ένα μαδομ@@νι στο ZOOM», ήταν η χαρακτηριστική πρόταση, που έφερε σε αμηχανία την παρουσιάστρια απαντώντας: «Ε μιλάς; Είσαι αέρα όταν μιλάς...μιλάς; Τι λες; Τι ήθελες; Για πες μου».

Η αποκάλυψη της Κουτσελίνη για συμφωνία σχετικά με το θέμα της Πάτρας

Με αποκαλύψεις ξεκίνησε το νέο εγχείρημα της Ζήνας Κουτσελίνη. Λίγες μέρες μετά από την άκρως εκμυστήρευση συγκρατούμενης της Ρούλας Πισπιρίγκου, για τη ζωή της στη φυλακή (δείτε εδώ τι είπε), η γνωστή παρουσιάστρια "έφερε" στο φως μία "συμφωνία" που είχε κάνει με τη μητέρα από την Πάτρα, και ο πρώην σύντροφός της, Μάνος Δασκαλάκης παραχωρήσουν την πρώτη τους συνέντευξη στην μεσημεριανή εκπομπή της "Αλήθειες με τη Ζήνα", μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης (δείτε εδώ τι είχαν δηλώσει).

Υπενθυμίζουμε, πως το ζευγάρι είχε δώσει την πρώτη εκείνη συνέντευξη, προκειμένου να απαντήσει στου ειδικού για τη μεγάλη τραγωδία της οικογένειας, την απώλεια των τριών παιδιών τους. Το ζευγάρι από την Πάτρα είχε έρθει πολύ κοντά με το δημοσιογράφο, Γιώργο Σόμπολο, λόγω των συχνών δηλώσεων και του ρεπορτάζ που έκανε εκείνος.

Στην εκπομπή είχε προβληθεί μόνο η συνέντευξη των γονιών των άτυχων παιδιών, τώρα ένα νέο ντοκουμέντο ήρθε στην επιφάνεια, που δείχνει μερικά λεπτά πριν αρχίσουν τη βιντεοσκόπηση. Το ζευγάρι μιλάει για λίγο με το δημοσιογράφο, ο οποίος τους εξηγεί τι θέλει το κοινό να μάθει από αυτούς, ενώ κάνουν διάφορους ελέγχους στον ήχο. Σε αυτό το σημείο ακούγεται η μητέρα να λέει «Τις περισσότερες ερωτήσεις για τα παιδιά θα της απαντήσει ο Μάνος», "καθοδηγώντας" έτσι και το ρεπόρτερ να ρωτάει το σύζυγο. Ενώ ο πατέρας είπε, «και είναι και η πρώτη για τις ημερομηνίες και τα βασικά».

Εκείνος της απάντησε, ότι «έχω κάποιες ερωτήσεις για το Μάνο και κάποιες για εσένα, και κάποιες κοινές, δε θα γίνει κάποια διάκριση, είστε οικογένεια, είστε μαζί, είστε δύο».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: