«Όπως φοράω δύο αλυσίδες, έτσι διπλά ήταν και...» - Η αναφορά του Λάκη Γαβαλά στην προσωπική του ζωή

«Θα έκανα μήνυση στους Λιάγκα, Σαμαρά και Χατζηπαντελή»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Ανάκριση πέρασε ο Λάκης Γαβαλάς, το πρωί της Πέμπτης 2/11, στην στήλη του Breakfast@star "Ξέρω το ένοχο παρελθόν σου". Ο σχεδιαστής σχολίασε καυστικά τον Γιώργο Λιάγκα, τον Τρύφωνα Σαμαρά και τη Σοφία Χατζηπαντελή ενώ έκανε και μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

Η αναφορά του Λάκη Γαβαλά στην προσωπική του ζωή

«Θα έκανα μήνυση στους Λιάγκα, Σαμαρά και Χατζηπαντελή εάν και εφ' όσον δεν θα μπορούσαν να αγγίζουν της ευαίσθητες χορδές της νοημοσύνης μου και του στιλ μου», ανέφερε ο σχεδιαστής όταν είδε του έδειξαν τις τρεις φωτογραφίες τους.

Δείτε επίσης: «Η μαγκιά δεν κρύβεται και όμως εγώ στη φυλακή την έκρυψα» - Τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ο Λάκης Γαβαλάς στο κελί

«Όπως φοράω δύο αλυσίδες, έτσι διπλά ήταν και τα φλερτ στη ζωή μου», πρόσθεσε ο Λάκης Γαβαλάς σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Αναφορικά με τη Μαντόνα και το γεγονός ότι δεν ήρθε την Ελλάδα, ο σχεδιαστής σχολίασε: «Καλά έκανε και δεν ήρθε το Celebration Tour στην Ελλάδα. Τα θέματα του κώλου, έτσι τα αντιμετωπίζω».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη του για τον γάμο του

«Θα ήθελα να είχα κάνει οικογένεια, νομίζω ότι θα ήμουν πολύ καλός οικογενειάρχης αλλά δεν… έκατσε. Υπήρξα 9 χρόνια παντρεμένος σαν μικρό παιδί που ήμουν, από τα 20 μέχρι τα 29 μου. Ήμασταν παιδιά και οι δυο να δημιουργηθούμε...», αποκάλυψε αρχικά.

«Μου είπαν κοινοί φίλοι τώρα προχθές ότι είναι σε ένα μέρος στην Τουρκία, που θέλω κι εγώ να πάω διακοπές. Εγώ ήμουν σε άλλη πόλη της Τουρκίας, δεν πρόλαβα να πάω να της κάνω έκπληξη. Δεν μιλάμε στο τηλέφωνο, δεν ξέρω τα στοιχεία επαφής της τα τελευταία 10 χρόνια. Εννοείται ότι θα τη φλέρταρα πάλι, θα έκανα το χιούμορ που της έκανα παλιά. Καμιά φορά μου έλεγε "σταμάτα να είσαι παιδί"», εξομολογήθηκε για τη σχέση που έχουν κρατήσει σήμερα.

Για το λόγο που πήραν την απόφαση να χωρίσουν, αποκάλυψε: «Ήρθα πίσω στην Ελλάδα και έπεσαν όλοι να με φάνε. Ήμουν 8-9 χρόνια σε Ιταλία-Γαλλία. Με του ήρθα εδώ και άρχισαν τα νεύρα, οι φωνές, μπαίνεις σε έναν άλλο ρυθμό. Μου ήρθε κάτι τρελό και αντιδρούσα και επάνω της και εκείνη τρόμαξε. Κάποια στιγμή πήραμε την απόφαση κοινή συναινέσει. Δεν σκέφτηκα μετά πάλι να παντρευτώ. Μετά μου άρεσαν και άλλα πράγματα».