«Ήταν η πρώτη εκπομπή, είναι προφανές ότι...» - Πως σχολίασε ο Πέτρος Κουσουλός την πρεμιέρα της Ζήνας Κουτσελίνη

«Θέλω να είμαι αντικειμενικός...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Πρεμιέρα έκανε το β΄ραδυ της Τετάρτης 1/11, η εκπομπή "Η Ζήνα το βράδυ", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star. Η Ζήνα Κουτσελίνη ξεκίνησε το νέο εγχείρημα της με πολλές αποκαλύψεις (δείτε εδώ τη "συμφωνία" της Πισπιρίγκου off camera).

Πως σχολίασε ο Πέτρος Κουσουλός την πρεμιέρα της Ζήνας Κουτσελίνη

Το πρωί της Πέμπτης 2/11 Πέτρος Κουσουλός σχολίασε την πρώτη εκομπή της πρώην συνεργάτιδας του, στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Παρακολούθησα λίγο την Ζήνα. Θέλω να είμαι αντικειμενικός. Η Ζήνα δεν χρειάζεται να δώσει διαπιστευτήρια ως παρουσιάστρια. Ήταν η πρώτη εκπομπής, είναι προφανές ότι υπήρξαν αρρυθμίες, εγώ λίγο μπερδεύτηκα με τη ροή της εκπομπής και τη σκαλέτα επειδή πήγαινε από το ένα θέμα στο άλλο. Εκτιμώ όμως ότι θα βρει τα πατήματά της και επειδή έχει πολύ δυνατό επιτελείο νομίζω ότι θα πάει καλά» ανέφερε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα πρώτα λόγια της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή της ''Ζήνα, το βράδυ''

«Αχ καλησπέρα...αλλά αφήστε με να ζήσω τη στιγμή αυτή, που ζω. Δημήτρη Σταματόπουλε, δώσε μου λίγο να δω τα πλάνα αυτής της εκπομπής, γιατί ήμουν στα παρασκήνια και δεν μπόρεσα να βγω και να απολαύσω αυτό το σκηνικό, δώσε μου σε παρακαλώ!

Θα μου πείτε γιατί βράδυ λοιπόν...Ξέρετε γιατί; Γιατί όλα αυτά τα εννιά χρόνια λόγω σήμανσης ήταν σαν να γράφουμε έκθεση για το γυμνάσιο. Νιώθω τώρα, που πήγαμε το βράδυ, ότι μπορούμε να γράψουμε μια έκθεση και για τις Πανελλήνιες, αλλά και για τη ζωή γενικότερα...και να αλλάξουμε τα δεδομένα, αλλά να μάθουμε και στο πέρασμα των γενναιών τι είναι αυτό που συμβαίνει σήμερα και εσείς θα μάθετε και εγώ θα μάθω, γιατί θα γίνουμε μια παρέα διάδρασης», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.