Μαριλού Κόζαρη: Πιο αδύνατη από ποτέ σε πρόσφατη εμφάνισή της στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη (Αποκλειστικές φωτογραφίες)

Γέννησε πριν από 2 περίπου μήνες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Γέννησε μέσα Σεπτέμβρη και σήμερα, σχεδόν 2 μήνες μετά, η Μαριλού Κόζαρη όχι απλά φαίνεται να έχει επανέλθει πλήρως σωματικά αλλά... διανύει την πιο όμορφη περίοδο και συναισθηματικά, κάτι που θα μπορούσε να καταλάβει κάποιος απευθείας, αφού λάμπει εξωτερικά!

Πρόσφατα, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε το όμορφο ζευγάρι σε δημόσια έξοδό του στο θέατρο και πιο συγκεκριμένα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Εκατομμυριούχος». Το παρών στην παράσταση έδωσαν αρκετοί celebrities από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογράφο χώρο, μεταξύ αυτών και ο Πάνος Μουζουράκης με την αγαπημένη του, Μαριλού.

Η νέα εμφάνιση της Μαριλού Κόζαρη στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη

Υπενθυμίζουμε πως η Μαριλού είναι 30 ετών, ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη.

Μαριλού Κόζαρη εμφάνιση θέατρο
Μαριλού Κόζαρη το σώμα της μετά την γέννα
Μαριλού Κόζαρη Πάνος Μουζουράκης γάμος

«Την πρόταση γάμου την έκανα σε ένα escape room», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πάνος Μουζουράκης

Πριν από λίγο καιρό ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή Fay's time και αποκάλυψε πως έγινε η γνωριμία τους με την Μαριλού και ποια είναι τα χαρακτηριστικά της τα οποία τον έκαναν να την ερωτευτεί και να καταλάβει πως με εκείνη θέλει να δημιουργήσει οικογένεια, ενώ μίλησε πρώτη φορά και για την πρόταση γάμου που της έκανε.

«Με τη Μαριλού γνωριστήκαμε μέσω μίας κοινής φίλης, σε ένα μαγαζί στου Ψυρρή. Πέρα από την ιδιαίτερη γλύκα της, τον ευγενικό της τρόπο, όταν έγραψα εκείνο το ποίημα για το γάμο, πολύ περήφανα πήρα και της λέω "ενώ όλοι μου είπαν να μην ασχοληθώ με το θέμα, δημιούργησα ένα καλλιτέχνημα, πώς σου φαίνεται;" και μου λέει "πολύ ωραίο είναι, αλλά εγώ στη θέση σου δεν θα το έκανα". Και με πιάνει εμένα το καλλιτεχνικό μου και της λέω "να σου εξηγήσω ότι εδώ πολύ εύκολα φτάνουμε στη σημειολογία..." και μου λέει "όχι, δεν θέλω να μου εξηγήσεις, μου ζήτησε την άποψή μου και στην είπα, από εκεί και πέρα εγώ ποτέ δεν πρόκειται να σε φιμώσω ή να προσπαθήσω να σου επιβάλλω κάτι". Και λέω "τι ωραίο ήταν αυτό, πρέπει μόνος μου να πάρω την απόφαση, θα το κάνω"», είπε χαρακτηριστικά για όσα τον βοήθησαν να καταλάβει πως είναι η γυναίκα της ζωής του ενώ έπειτα αποκάλυψε για την πρόταση γάμου:

«Την πρόταση γάμου την έκανα σε ένα escape room. Ήταν μαζί και η κουμπάρα μας η Ευαγγελία και ο Πέτρος ο Κουσουλός, ο οποίος με βοήθησε να το στήσω, γιατί ήθελα να φανεί ότι έρχεται από αλλού η ιδέα, να μην καταλάβει τίποτα. Του είπα να πει ότι του έκαναν δώρο και ότι θέλεις να κάνεις ένα θέμα για τα escape room και κάλεσέ μας σήμερα το βράδυ να λύσουμε το γρίφο.

Στο τέλος του γρίφου έβρισκες έναν θησαυρό, ένα διαμάντι. Παίρνει η Ευαγγελία τηλέφωνο τη Μαριλού και της απαντάει εκείνη "α, δεν μπορούμε σήμερα, ο Πάνος έχει μία υποχρέωση". Όντως είχα και το είχα ξεχάσει. Πήγαμε τελικά. Τώρα που δεν μπορεί να κουνηθεί και να πάει πουθενά παίζουμε στο play station παιχνίδια διαφυγής. Την ώρα που μπήκαμε μέσα μου λέει "εδώ έπρεπε να μου κάνεις πρόταση γάμου"».