«Θα το πω ευθέως, η επιλογή του...» - Ο Θάνος Πλεύρης μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του πατέρα του με την 49χρονη Σιακαβάρα

«Τη μητέρα μου που την έχασα σε τροχαίο πριν από 3 χρόνια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα το πω ευθέως, η επιλογή του...» - Ο Θάνος Πλεύρης μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του πατέρα του με την 49χρονη Σιακαβάρα

Ο Θάνος Πλεύρης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα σήμερα Παρασκευή 3/11. Ο πολιτικός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του πατέρα του, Κωνσταντίνου Πλεύρη με την κατά πολλά χρόνια μικρότερη σύντροφό του, Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Η σχέση αυτή έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που υπάρχει μεταξύ τους και συγκεκριμένα 34, καθώς εκείνος είναι 83 ενώ εκείνη 49 (δείτε τα "καυτά" φιλιά τους στο στόμα).

Οι δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη για τη σχέση του του πατέρα του

«Σεβόμαστε την επιλογή του πατέρα μου αλλά παίρνουμε αποστάσεις εγώ με την αδελφή μου. Είναι ζητήματα που προσπαθεί η οικογένειά μου να διαχειριστεί. Θα το πω ευθέως, η επιλογή του πατέρα μου είναι σεβαστή αλλά δεν μου αρέσει τόσο η δημοσιότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Τη μητέρα μου που την έχασα σε τροχαίο πριν από 3 χρόνια. Είναι πρώτη φορά που το αναφέρω. Τη χτύπησε αυτοκίνητο, έμεινε ένα μήνα στο νοσοκομείο και μου ζήτησε τον άνθρωπο που την χτύπησε να μην τον κυνηγήσω αν της συμβεί κάτι. Μετά από δυο ώρες διασωληνώθηκε», αποκάλυψε στη συνέχεια.

«Σχέσεις έχουμε σε διαπροσωπικό επίπεδο με τον πατέρα μου, την κυρία Σιακαβάρα μια φορά την έχω δει. Προσπαθούμε να επηρεαζόμαστε όσο το δυνατόν λιγότερο, θέλουμε το καλύτερο για τον πατέρα μου.

Επειδή είμαστε σε ένα πολιτικό περιβάλλον και εγώ και ο παππούς τους μπορεί να απασχολήσουμε τα παιδιά μου στις παρέες τους, προσπαθούμε να εξηγήσουμε στα παιδιά μας τι θα αντιμετωπίσουμε. Επειδή η κόρη μου είναι στα social έπρεπε να γνωρίζει ότι ο παππούς έχει μια σχέση», αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

Η ανοιχτή απάντηση της Σιακαβάρα για το γάμο με τον 83χρονο

Λίγο μετά την πρόσφατη κοινή έξοδο της Τζόρτζιας Σιακαβάρα με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και τα όσα έχουν γραφτεί μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους η πρώτη μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα την Πέμπτη (2/111).

Η γνωστή influencer προφανώς και διαβάζει τα όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή, σε κάθε περίπτωση όμως τόνισε, ότι δεν την ενοχλεί όλο αυτό, ωστόσο δεν καταλαβαίνει το λόγο της τόσης μεγάλης έκτασης.

Στη συνέχεια, η Τζόρτζια Σιακαβάρα απάντησε και σε όσους αναφέρουν ανοιχτά, πως εκείνη και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης θα παντρευτούν (δείτε τους εδώ full in love σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας).

«Δεν με έχει ενοχλήσει, δεν μπορώ να το κατανοήσω, γιατί πιστεύω ότι ο κόσμος έχει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από το ποιον σχετίζεται και κάνει κάνει η κάθε Γεωργία.... O Δημοσθένης Βεργής να ξέρει κάτι που δεν ξέρω εγώ; Μπορεί τι να πω! Ο καθένας μπορεί να λέει το μακρύ του και το κοντό του», είπε η η Τζόρτζια Σιακαβάρα.