«Θα σου πήγαινε το λεοπάρ! Δεν τα είχα ποτέ με φαντάρο, δε μου έχει τύχει» - Η επική γκάφα της Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Ξεκαρδίστηκαν Πουλόπουλος και Γκουντάρας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα σου πήγαινε το λεοπάρ! Δεν τα είχα ποτέ με φαντάρο, δε μου έχει τύχει» - Η επική γκάφα της Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Την Παρασκευή (3/11) στο Super Κατερίνα συζητήθηκε για μία ακόμα φορά το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη με το πάνελ να σχολιάζει την απόφασή του να κάνει την στρατιωτική του θητεία στην Ελλάδα και μάλιστα να πάει στην παραμεθόριο.

Ο Θάνος Πλεύρης, που ήταν καλεσμένος στο πάνελ μετέφερε τις δικές τους απόψεις σχετικά με το αν η απόφαση αυτή του Κασσελάκη είναι επικοινωνιακό κόλπο με το θέμα στη συνέχεια να ξεφεύγει, καθώς η Καινούργιου μπέρδεψε στρατιωτικούς όρους.

Δείτε επίσης: «Έμαθα κάτι! Συγγνώμη έχω σοκαριστεί λίγο τώρα...» - "Πάγωσε" η Καινούργιου με το μήνυμα που δέχθηκε στο κινητό της στον αέρα του Super Κατερίνα

«Και εγώ διαβιβάστηκα στον 24 λόχο, στο Λιτόχωρο με τα Leopard τα τεθωρακισμένα», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Οι επικές ατάκες στον αέρα του Super Κατερίνα από Καινούργιου και Γκουντάρα

«Θα σου πήγαινε το λεοπάρ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όχι δεν είναι ρούχο, είναι όπλο», συνέχισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας

«Παιδιά, συγγνώμη δεν τα είχα ποτέ με φαντάρο. Δεν μου έχει τύχει. Παιδιά συγγνώμη είπα μεγάλη βλακεία. Νόμιζα ότι είναι το άλλο παραλλαγή σε άλλο χρώμα», είπε η Καινούργιου

«Τον έχω καλέσει να έρθει να φάει σπίτι και δεν μου έχει απαντήσει 5 μέρες! Ή δεν με γουστάρει...»

Λίγο πριν πέσει αυλαία στη σημερινή (2/11) εκπομπή του Super Κατερίνα, η παρουσιάστρια μπήκε στην κουζίνα για να μαγειρέψει μηλόπιτα με τον Πέτρο Συρίγο. Όσο, λοιπόν, εκείνος έδειχνε τα υλικά και τη διαδικασία για την εκτέλεση της συνταγής, η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε την ευκαιρία να κάνει μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Ανέφερε, δηλαδή, πως έχει καλέσει στο σπίτι της για φαγητό ένα πρόσωπο, το οποίο δεν πρόδωσε, ωστόσο αυτό δεν της έχει απαντήσει και δεν μπαίνει καν στη συνομιλία τους να διαβάσει το μήνυμα, παρόλο που χρησιμοποιεί κανονικά την πλατφόρμα επικοινωνίας (δείτε εδώ την εξομολόγηση για τους άντρες με τους οποίους δεν θα έβγαινε ποτέ).

«Γλυκά φτιάχνω ρε συ τώρα... Άσε με κι έχω προσκαλέσει έναν άνθρωπο να έρθει να φάει σπίτι και δεν μου έχει απαντήσει 5 μέρες», είπε αρχικά, με τους πάντες στο πλατό να ξεσπούν σε γέλια:

«Δεν σας κάνω πλάκα, να το πω; Του έχω στείλει μήνυμα να μιλήσουμε, του λέω "θες να έρθεις σπίτι να μαγειρέψω" και κάνει πως δεν το βλέπει, ενώ μπαίνει στο viber και σε αυτά. Μια εβδομάδα δεν το βλέπει και του λέω "ζυμαρικά μπορώ να φτιάξω" και δεν μου απαντάει. Ή δεν με γουστάρει... δύσκολο, ή φοβάται τη μαγειρική μου. Θα του στείλω μήνυμα "έλα, θα μας μαγειρέψει ο Πέτρος"», συνέχισε.